kudretliaga Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #1 Eskiden CS:GO'yu çok rahat oynardım, şimdilerde ise hangi tuşa bassam ekran görüntüsü alıyor ve oyun kasıyor. Nedeni nedir?
Eskiden CS:GO'yu çok rahat oynardım, şimdilerde ise hangi tuşa bassam ekran görüntüsü alıyor ve oyun kasıyor. Nedeni nedir?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 21 Aralık 2020 #2 kudretliaga dedi: Eskiden CS:GO'yu çok rahat oynardım, şimdilerde ise hangi tuşa bassam ekran görüntüsü alıyor ve oyun kasıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Shift+Tab yapıp kısayol ayarlarından ekran görüntüsünü F12 gibi kullanmadığınız bir tuşa atayın. Artı 0 Eksi
kudretliaga dedi: Eskiden CS:GO'yu çok rahat oynardım, şimdilerde ise hangi tuşa bassam ekran görüntüsü alıyor ve oyun kasıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Shift+Tab yapıp kısayol ayarlarından ekran görüntüsünü F12 gibi kullanmadığınız bir tuşa atayın.
KS KS kudretliaga Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Salih_Emre dedi: Shift+Tab yapıp kısayol ayarlarından ekran görüntüsünü F12 gibi kullanmadığınız bir tuşa atayın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Salih_Emre dedi: Shift+Tab yapıp kısayol ayarlarından ekran görüntüsünü F12 gibi kullanmadığınız bir tuşa atayın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.