CS:GO'da en çok oynadığınız mod nedir?

emekli samuray

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. En çok hangi modu tercih ediyorsunuz? Ben genelde ölüm maçı oynuyorum.

Yoldaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. En çok hangi modu tercih ediyorsunuz? Ben genelde ölüm maçı oynuyorum.
Ölüm maçı ilk tercihimdir. Ancak yine de bir süre sonra sıkılmaya başlıyorum ölüm maçında. Bu yüzden Silah yarışı oynuyoeum sık sık.

Son zamanlarda çok CS girmiyorum ama genelde rekabetçi atıyorum daha hızlı kasa düşürmek için.

Seviye atlayıp kasa düşürmek için oynuyorum son zamanlarda o yüzden TP ihtiyacına göre maç giriyorum. Çok fazla TP lazım ise rekabetci az ise ölüm maçı.

Rekabetçide en tepe noktayı gördüğüm için pek giresim gelmiyor, arkadaşlar olursa vakit geçirmeye giriyorum. Son zamanlarda hem kasa düşürmek için hem de aimimi korumak için ölüm maçı atıyorum sadece.

Rekabetçide Supreme'e ulaştığımdan beri çok oynamıyorum rekabetçiyi. Çoğunluklu olarak ranked danger zone oynuyorum. En üstün bir altı rütbeye ulaştım onda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…