saudae Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 810 Çözümler 7 Yer Angara 26 Nisan 2023 #11 selamdayi dedi: Haftada en fazla 2 tane kasa düşüyor onun dışı daha düşeremiyorsun. Hızlı düşürmek için sürekli uzun rekabetçi maçı atmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum.
selamdayi dedi: Haftada en fazla 2 tane kasa düşüyor onun dışı daha düşeremiyorsun. Hızlı düşürmek için sürekli uzun rekabetçi maçı atmalısın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #12 Tarik Enes dedi: Hocam peki haftalık 1 kere level atlayınca eşya veriyorya o da 2 eşya barajında mı yoksa o 2 eşya kasa için mi? (bana o level up dropu ve 2 kasa çıktı geçen hafta merak ettim) Genişletmek için tıkla... Alalı 1 hafta oldu daha maçtan 1 item üşmedi hocam öyle söyleyeyim yani 40 saat oynadım oyunu. saudae dedi: Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bugün 5 saat oynadım ona rağmen 0 kasa. saudae dedi: Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum. Genişletmek için tıkla... İşte problem orda 50 saat oynadım seçkin alalı daha 1 kasayı geç sprey düşmedi.
Tarik Enes dedi: Hocam peki haftalık 1 kere level atlayınca eşya veriyorya o da 2 eşya barajında mı yoksa o 2 eşya kasa için mi? (bana o level up dropu ve 2 kasa çıktı geçen hafta merak ettim) Genişletmek için tıkla... Alalı 1 hafta oldu daha maçtan 1 item üşmedi hocam öyle söyleyeyim yani 40 saat oynadım oyunu. saudae dedi: Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben sadece bugün 5 saat oynadım ona rağmen 0 kasa. saudae dedi: Hocam ben haftada 10 saat oynuyorum yaklaşık 1 kasa düşürebiliyorum. Genişletmek için tıkla... İşte problem orda 50 saat oynadım seçkin alalı daha 1 kasayı geç sprey düşmedi.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Nisan 2023 #13 Idle serverlarda afk bırakın.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #14 hellomister dedi: Idle serverlarda afk bırakın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir sunucu önerir misiniz o işlerden pek anlamıyorum.
hellomister dedi: Idle serverlarda afk bırakın. Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir sunucu önerir misiniz o işlerden pek anlamıyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Nisan 2023 #15 WosTidReis dedi: Güvenilir bir sunucu önerir misiniz o işlerden pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işte sunucu arama kısmına idle yazın ve herhangi birine girin.
WosTidReis dedi: Güvenilir bir sunucu önerir misiniz o işlerden pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam işte sunucu arama kısmına idle yazın ve herhangi birine girin.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Nisan 2023 #16 hellomister dedi: Hocam işte sunucu arama kısmına idle yazın ve herhangi birine girin. Genişletmek için tıkla... O idle sunucuları bir kaç dosya indirdiği için ban yerim diye birazcık çekiniyorum. Hocam benim problemim kasa alamamam değil oyunun seçkin satın alım kısmındaki imkanlardan faydalanamıyorum.
hellomister dedi: Hocam işte sunucu arama kısmına idle yazın ve herhangi birine girin. Genişletmek için tıkla... O idle sunucuları bir kaç dosya indirdiği için ban yerim diye birazcık çekiniyorum. Hocam benim problemim kasa alamamam değil oyunun seçkin satın alım kısmındaki imkanlardan faydalanamıyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Nisan 2023 #17 WosTidReis dedi: O idle sunucuları bir kaç dosya indirdiği için ban yerim diye birazcık çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam valla ben önüme gelene giriyorum o yüzden güvenli bilmiyorum. Dolu olan sunuculara giriyorum önlem olarak bir tek.
WosTidReis dedi: O idle sunucuları bir kaç dosya indirdiği için ban yerim diye birazcık çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam valla ben önüme gelene giriyorum o yüzden güvenli bilmiyorum. Dolu olan sunuculara giriyorum önlem olarak bir tek.
C cirkinordekyavrusu Centipat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 436 26 Nisan 2023 #18 Haftaya tekrar deneyin.
InfluxAlp Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 849 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri SanDisk SSD PLUS 240GB/ WDC WD10EARX-00PASB0 NVIDIA GeForce GTX 970 MSI H110M PRO-VD PLUS INTEL İ3-7100 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Junior Developer 26 Nisan 2023 #19 WosTidReis dedi: Nasıl gireceğimi ve hangi sunucuyu önerebileceğinizi söyler misiniz? Nasıl düzelteceğim ben seçkini boşu boşuna enayi gibi almadım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucusu tarayıcısına gir aşağıya "idle" yaz (tırnaksız) sonra yenileye bas bir sürü çıkıyor.
WosTidReis dedi: Nasıl gireceğimi ve hangi sunucuyu önerebileceğinizi söyler misiniz? Nasıl düzelteceğim ben seçkini boşu boşuna enayi gibi almadım sonuçta. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucusu tarayıcısına gir aşağıya "idle" yaz (tırnaksız) sonra yenileye bas bir sürü çıkıyor.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.104 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 27 Nisan 2023 #20 WosTidReis dedi: Seçkini yeni aldım en az 50 ölüm maçı ve 10 rekabetçi girmeme rağmen kasa düşmedi. En hızlı bir şekilde nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasa düşmek zorunda değil. Şansa bağlı bir durum. Haftada 1 kez level alarak skin veya grafiti hakkınız var.
WosTidReis dedi: Seçkini yeni aldım en az 50 ölüm maçı ve 10 rekabetçi girmeme rağmen kasa düşmedi. En hızlı bir şekilde nasıl düşürebilirim? Genişletmek için tıkla... Kasa düşmek zorunda değil. Şansa bağlı bir durum. Haftada 1 kez level alarak skin veya grafiti hakkınız var.