CS:GO'da en üst ranka çıkmak için kaç FPS gerekli?

Plnt

Yoctopat
Biliyorum bu iş yetenek işi. Ama siz debilirsiniz ki mesela 60Hz ile 360Hz de bir değil!
Benim kendi adıma alabileceğim FPS sanırım ortalama sabit 150 olacak CS2'de. Monitör 144Hz. Üst düzey bir oyuncuyum ama bayağıdır oynamıyorum oyunu. Sizce bu sistem ile CS2'de en üst ranka çıkılır mı? Bu sistem ile en üst düzey oyunculara meydan okunur mu?
Not: Bu arada eski Steam hesabımı bırakmıştım. Yeniden CS:GO seçkin satın aldım sil baştan yani.

Biliyorum bu iş yetenek işi. Ama siz debilirsiniz ki mesela 60Hz ile 360Hz de bir değil!
Benim kendi adıma alabileceğim FPS sanırım ortalama sabit 150 olacak CS2'de. Monitör 144Hz. Üst düzey bir oyuncuyum ama bayağıdır oynamıyorum oyunu. Sizce bu sistem ile CS2'de en üst ranka çıkılır mı? Bu sistem ile en üst düzey oyunculara meydan okunur mu?
Not: Bu arada eski Steam hesabımı bırakmıştım. Yeniden CS:GO seçkin satın aldım sil baştan yani.

CS'de milisaniyeler bile önemli evet global ranklarda ekipmanları üst düzey elemanlar karşına çıkar 144Hz'de iyidir. Yani çıkılır evet.

İyi bir takım oyunu gerekli FPS önemli değil.

144 Hz gayet yeterli bir yenileme hızı. El-kol da işi kavramış ise takım faktörü kalıyor geriye. Ondan da yırtarsanız, çıkılır.

Yetenek meselesi ekipman seni hızlandırır ve yetenekli isen iyi yerlere gelirsin fakat yeteneğin yoksa istersen 360Hz monitörün olsun istersen 500-600FPS al bir şey değişmez bir arkadaşım vardı yıllar önce 45-50 FPS alıyordu supreme kadar çıktı.

Mouse bile ekran yenileme hizindan daha onemli. Evet, hz fark ediyor ancak 144 ile 360 farkini bir maçta belki bir belki hiç yasamazsiniz. Bu kadar takacak bir şey degil.

60 HZ monitör ile 2018'de globaldim, oyuna 1-2 ay önce tekrar basladim ve 60 hz ile supremeye yükseldim, güncel olarak 165 HZ monitörüm var fakat cs oynamıyorum başka FPS oyunları oynuyorum. Bana yüksek HZ'nin getirdiği tek şey biraz daha akıcılık hissiyati, yetenek ve oyun zekan, hz gibi faktörler arka planda kalıyor. HZ yükseltmek senin rankini yükseltmez, sana ekstra konfor verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı