CS:GO'da Ethernet kablosuyla ping oluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Asdfg.h

Decapat
3 senedir masaüstü bilgisayarımda CS:GO oynuyorum hiç ping sorunuyla karşılaşmadım. Geçen günlerde PC'ye format attım ve artık CS:GO'da ping drop yiyorum sanki kablosuz internetle oynuyormuşum gibi ve bu sadece CS:GO'da yaşanıyor Valorant'ta herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. CS:GO'yu silip tekrar yükledim bugün de tekrardan format attım ve yine CS:GO'yu tekrar indirdim ve sorun hala devam ediyor. Sorun pingin yüksek veya düşük olması değil Ethernet kablosuyla oynayınca ping drop olmaması lazım eskiden arkada bir şeyler indirip CS oynuyordum indirme yaptığım için pingim yüksekti ama ping drop yaşanmıyordu.

Bunun birçok sebebi olabilir. Net bir cevap yazmak zor. Kurduğunuz driverdan Oyunu oynadığınız tatil dönemine kadar her şey etkileyebilir. Eğer bu zamanlarda oluyorsa tatilden dolayı internet sağlıyıcınız da yetersiz kalıyor olabilir. Kablonuz kapı arasına sıkışmış ya da sandalyenizin tekerleği ile ezmiş de olabilirsiniz. Driver kurma programları ile kuruyorsanız yanlış driver kurmuşta olabilir. Arka planda sistem güncelleme vb çalışan programlarda sebep oluyor olabilir. Örneğin LoL oynarken hep anlık ping yükselmesi oluyordu. Arkada sadece overwolf çalışıyordu. Sonradan yanlışlıkla overwolf u kapattım. Oyun bitince açarım dedim. Bir daha lag olmadı. Meğer overwolf yapıyormuş. Bir daha kurmadım. Sizde interneti sadece oyunun kullandığından emin olup tekrar deneyiniz.

Maalesef arkada herhangi bir şey açık değil ve bu olay sadece CS:GO'da yaşanıyor. Driverlarda da sorun yok. Çok sinir bozucu bir şey formattan önce her şey yolundaydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı