kaanwx.q Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı Geforce m230 İşlemci İ5 10.nesil CS'de FPS'im 200'den 0-60 arasına kadar düşüyor FPS arttırmalari yaptım. Çok şey denedim NVIDIA sürücüsunu değiştirmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
CS'de FPS'im 200'den 0-60 arasına kadar düşüyor FPS arttırmalari yaptım. Çok şey denedim NVIDIA sürücüsunu değiştirmeyi düşünüyorum.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.468 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Sıcaklıklarınız ne alemde?
LockDownTR Megapat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizyoterapist-EGM 12 Haziran 2023 #3 Paper.C dedi: Sıcaklıklarınız ne alemde? Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO için mi geçerli, sisteminizi tam olarak atar mısınız kullanılan bellek HDD mi SSD mi PSU kaç W, yardımcı olmaya çalışırız kardeşim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2023
Paper.C dedi: Sıcaklıklarınız ne alemde? Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO için mi geçerli, sisteminizi tam olarak atar mısınız kullanılan bellek HDD mi SSD mi PSU kaç W, yardımcı olmaya çalışırız kardeşim.
kaanwx.q Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 LockDownTR dedi: Sadece CS:GO için mi geçerli, sisteminizi tam olarak atar mısınız kullanılan bellek HDD mi SSD mi PSU kaç W, yardımcı olmaya çalışırız kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sadece csgo için hocam yaw SSD yok Paper.C dedi: Sıcaklıklarınız ne alemde? Genişletmek için tıkla... Buz gibi odada oyniyorum hocam
LockDownTR dedi: Sadece CS:GO için mi geçerli, sisteminizi tam olarak atar mısınız kullanılan bellek HDD mi SSD mi PSU kaç W, yardımcı olmaya çalışırız kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sadece csgo için hocam yaw SSD yok Paper.C dedi: Sıcaklıklarınız ne alemde? Genişletmek için tıkla... Buz gibi odada oyniyorum hocam