Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar...
CS'ye bayağıdır girmiyordum, şimdi girdiğimde ise önceden 180-300 arası olan FPS 40-80 arası bir de görüntü modu tam ekran olunca yazılar bulanık ama pencereli tam ekran olunca düzgün.
Tam ekran.
Pencereli tam ekran.
Pek belli olmuyor ama yine de attım.
Şimdiden teşekkürler...
Ben pek bir sıkıntı göremedim. Ama belki işe yarar.
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın. Oradan performans kısmına girin. En iyi görünüm için ayarla deyip uygula deyin. İşe yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyin. Oradan gelişmiş sistem ayarlarına tıklayın. Oradan performans kısmına girin. En iyi görünüm için ayarla deyip uygula deyin. İşe yararsa çözüm olarak işaretlemeyi unutmayın.
Dostum eğer bu sorun sadece bugün olduysa PC bir yeniden başlat oyunu tekrar aç ikincisi olarak yazılar çok da önemli değil ben 4:3 şekilde 800*600 oynuyordum PC kötü diye eskiden
Dostum eğer bu sorun sadece bugün olduysa PC bir yeniden başlat oyunu tekrar aç ikincisi olarak yazılar çok da önemli değil ben 4:3 şekilde 800*600 oynuyordum PC kötü diye eskiden
Eğer oyun içinden açılmıyorsa ekran kartından veya başka bir uygulama oyuna karışıyor demektir ekran kartı veya oyunun grafiklerini etkiliyen bir yerden bulup kapatmanız lazım.