E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar yeni Steam arayüzünden sonra FPS düşüşleri var abim ve bende sizde de böyle bir durum var mı?
Arkadaşlar yeni Steam arayüzünden sonra FPS düşüşleri var abim ve bende sizde de böyle bir durum var mı?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 16 Haziran 2023 #2 emirhannk dedi: Arkadaşlar yeni Steam arayüzünden sonra FPS düşüşleri var abim ve bende sizde de böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun yok.Arayuzun betasını kullanıyordum bir süredir sorun yoktu bugün de olmadı.Arayüzle ilgili olduğuna emin misin?
emirhannk dedi: Arkadaşlar yeni Steam arayüzünden sonra FPS düşüşleri var abim ve bende sizde de böyle bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun yok.Arayuzun betasını kullanıyordum bir süredir sorun yoktu bugün de olmadı.Arayüzle ilgili olduğuna emin misin?
F fiCrack Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Ben henüz yaşamadım öyle bir sıkıntı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Haziran 2023 #4 Keremmss dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Arayuzun betasını kullanıyordum bir süredir sorun yoktu bugün de olmadı. Arayüzle ilgili olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi onunla alakalı olduğunu düşünüyorum drop yok ama düşüş var.
Keremmss dedi: Bende herhangi bir sorun yok. Arayuzun betasını kullanıyordum bir süredir sorun yoktu bugün de olmadı. Arayüzle ilgili olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Vallahi onunla alakalı olduğunu düşünüyorum drop yok ama düşüş var.