Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 10 Ekim 2020 #1 CS için en iyi gecikmesiz görüntü için Free Sync açık mı kapalı mı olmalı sizce? 144 Hz 1 ms monitör için. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2020
CS için en iyi gecikmesiz görüntü için Free Sync açık mı kapalı mı olmalı sizce? 144 Hz 1 ms monitör için.
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 10 Ekim 2020 #2 Eskilerdenn dedi: CS için en iyi gecikmesiz görüntü için Free Sync açık mı kapalı mı olmalı sizce? 144 Hz 1 ms monitör için. Genişletmek için tıkla... Kapalı olmalı bence. FPS sınırlı olmamalı.
Eskilerdenn dedi: CS için en iyi gecikmesiz görüntü için Free Sync açık mı kapalı mı olmalı sizce? 144 Hz 1 ms monitör için. Genişletmek için tıkla... Kapalı olmalı bence. FPS sınırlı olmamalı.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Ekim 2020 #3 FreeSync açılırsa 1 Ms iptal oluyor ve gözün 1 Ms'e alıştıysa lag oluyor.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 10 Ekim 2020 #4 Hz. Juan Yamano dedi: Kapalı olmalı bence. FPS sınırlı olmamalı. Genişletmek için tıkla... Freesync te fps sınırlamıyor olyhee dedi: FreeSync açılırsa 1 Ms iptal oluyor ve gözün 1 Ms'e alıştıysa lag oluyor. Genişletmek için tıkla... 1 ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor ?
Hz. Juan Yamano dedi: Kapalı olmalı bence. FPS sınırlı olmamalı. Genişletmek için tıkla... Freesync te fps sınırlamıyor olyhee dedi: FreeSync açılırsa 1 Ms iptal oluyor ve gözün 1 Ms'e alıştıysa lag oluyor. Genişletmek için tıkla... 1 ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor ?
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 10 Ekim 2020 #5 Eskilerdenn dedi: FreeSync'te FPS sınırlamıyor. 1 Ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Pardon V-Sync ile karıştırdım kusura bakma. Açıkçası ben açık kullanırım. Görüntü yırtılmalarını engelliyor.
Eskilerdenn dedi: FreeSync'te FPS sınırlamıyor. 1 Ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor? Genişletmek için tıkla... Pardon V-Sync ile karıştırdım kusura bakma. Açıkçası ben açık kullanırım. Görüntü yırtılmalarını engelliyor.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 10 Ekim 2020 #6 Eskilerdenn dedi: 1 ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor ? Genişletmek için tıkla... Evet. Kendin ölüm maçında test edebilirsin istersen.
Eskilerdenn dedi: 1 ms iptal olup 5 ms mi geçerli oluyor ? Genişletmek için tıkla... Evet. Kendin ölüm maçında test edebilirsin istersen.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 10 Ekim 2020 #7 olyhee dedi: Evet. Kendin ölüm maçında test edebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Freesync açık oynuyorum bayadır ama gecikme azalsın istiyorum acaba 5ms ile 1 ms arasındaki fark anlaşılır mı ki ?
olyhee dedi: Evet. Kendin ölüm maçında test edebilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... Freesync açık oynuyorum bayadır ama gecikme azalsın istiyorum acaba 5ms ile 1 ms arasındaki fark anlaşılır mı ki ?
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.105 Çözümler 9 Yer Saratov 10 Ekim 2020 #8 Eskilerdenn dedi: Freesync oynuyorum bayadır ama gecikme azalsın istiyorum acaba 5ms ile 1 ms arasındaki fark anlaşılır mı ki ? Genişletmek için tıkla... Ben hissederim, ama sen hisseder misin, bilemiyorum.
Eskilerdenn dedi: Freesync oynuyorum bayadır ama gecikme azalsın istiyorum acaba 5ms ile 1 ms arasındaki fark anlaşılır mı ki ? Genişletmek için tıkla... Ben hissederim, ama sen hisseder misin, bilemiyorum.
PanzerTR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 10 Ekim 2020 #9 olyhee dedi: FreeSync açılırsa 1 Ms iptal oluyor ve gözün 1 Ms'e alıştıysa lag oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu her monitör için geçerli değil diye biliyorum.
olyhee dedi: FreeSync açılırsa 1 Ms iptal oluyor ve gözün 1 Ms'e alıştıysa lag oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu her monitör için geçerli değil diye biliyorum.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 11 10 Ekim 2020 #10 letmenow dedi: Ben hissederim, ama sen hisseder misin, bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... peki yırtılmalar olur demi bu sefer de ? PanzerTR dedi: Bu her monitör için geçerli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... aoc 24 inç 144 hz
letmenow dedi: Ben hissederim, ama sen hisseder misin, bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... peki yırtılmalar olur demi bu sefer de ? PanzerTR dedi: Bu her monitör için geçerli değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... aoc 24 inç 144 hz