H Hakanbilici Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #1 Herkese merhabalar, sistemimi yeni dizdim ancak CS:GO'ya giriş yaptığımda ekranımın sol tarafında G-Sync yazısı duruyor ve kaybolmuyor. Bu durumu nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020
Herkese merhabalar, sistemimi yeni dizdim ancak CS:GO'ya giriş yaptığımda ekranımın sol tarafında G-Sync yazısı duruyor ve kaybolmuyor. Bu durumu nasıl halledebilirim?
Çözüm V V VGAMonitorluAdam 12 Ekim 2020 NVIDIA denetim masasından sol tarafta bulunan ekran kısmına gelin, üst sekmede bulunan ekran yazısına tıklayın, G-SYNC uyumlu göstergesini kapatın.
NVIDIA denetim masasından sol tarafta bulunan ekran kısmına gelin, üst sekmede bulunan ekran yazısına tıklayın, G-SYNC uyumlu göstergesini kapatın.
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 12 Ekim 2020 #2 NVIDIA denetim masasından sol tarafta bulunan ekran kısmına gelin, üst sekmede bulunan ekran yazısına tıklayın, G-SYNC uyumlu göstergesini kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
NVIDIA denetim masasından sol tarafta bulunan ekran kısmına gelin, üst sekmede bulunan ekran yazısına tıklayın, G-SYNC uyumlu göstergesini kapatın.
KS KS H Hakanbilici Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #3 Çok teşekkür ederim ) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2020 Artı 0 Eksi