Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Eylül 2019 #1 Merhabalar. CS:GO'da bayağı bir dosya var. Counter-Strike Global Offensive klasörünün özelliklerine bakıyorum 35 GB CS:GO'nun dosyalarında hangisi gereksiz? Hangi dosyaları silebilirim?
Merhabalar. CS:GO'da bayağı bir dosya var. Counter-Strike Global Offensive klasörünün özelliklerine bakıyorum 35 GB CS:GO'nun dosyalarında hangisi gereksiz? Hangi dosyaları silebilirim?
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 26 Eylül 2019 #2 Gereksiz olsa yapımcıların ekleyeceğini sanmam. Yani oyun dosyalarını silmeyin.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 26 Eylül 2019 #3 Map dosyaları çok yer kaplıyor kullanmadığınız mapleri silebilirsiniz.
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 26 Eylül 2019 #4 GerginGörünüşlüAdam dedi: Map dosyaları çok yer kaplıyor kullanmadığınız mapleri silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece Dust 2 kalsa ne kadar yer kaplar merak ediyorum. Deneyen yoksa deneyeceğim.
GerginGörünüşlüAdam dedi: Map dosyaları çok yer kaplıyor kullanmadığınız mapleri silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece Dust 2 kalsa ne kadar yer kaplar merak ediyorum. Deneyen yoksa deneyeceğim.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 26 Eylül 2019 #6 Cemal Gürsel dedi: Sadece Dust 2 kalsa ne kadar yer kaplar merak ediyorum. Deneyen yoksa deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. Atölye maplarından bahsediyorum.
Cemal Gürsel dedi: Sadece Dust 2 kalsa ne kadar yer kaplar merak ediyorum. Deneyen yoksa deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Öyle değil. Atölye maplarından bahsediyorum.
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 26 Eylül 2019 #7 GerginGörünüşlüAdam dedi: Öyle değil. Atölye maplarından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayal kırıklığına uğradım nedense. Sadece Dust 2 oynayan biri olarak deneyecektim, can sıkıntısı başa bela
GerginGörünüşlüAdam dedi: Öyle değil. Atölye maplarından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Hayal kırıklığına uğradım nedense. Sadece Dust 2 oynayan biri olarak deneyecektim, can sıkıntısı başa bela
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 26 Eylül 2019 #8 Oyunu sıfırdan silip yüklerseniz gereksiz bütün dosyalar silinir ama biraz uzun sürer. Evet, gelen güncellemeler ile bazı dosyalar gereksiz oluyor ama hangisi bulamayız en iyi yöntem sıfırdan kurmak.
Oyunu sıfırdan silip yüklerseniz gereksiz bütün dosyalar silinir ama biraz uzun sürer. Evet, gelen güncellemeler ile bazı dosyalar gereksiz oluyor ama hangisi bulamayız en iyi yöntem sıfırdan kurmak.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2019 #9 Gereksiz diye düşündüğün dosyaları silince oyun dosyalarını doğrulasan bile açılmıyor. Yani bende açılmamıştı.
Gereksiz diye düşündüğün dosyaları silince oyun dosyalarını doğrulasan bile açılmıyor. Yani bende açılmamıştı.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.892 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2019 #10 Gereksiz dosya yoktur, yetersiz disk vardır.