CS:GO'da Gereksiz Yere Atan Kişi Ban Yer mi?

425549

Decapat
Merhabalar. CS:GO'da rekabetçiye girdim, yabancılarla oynuyorduk. Bu yabancılar meğer arkadaşmış. Beni gereksiz yere attılar ve 7 gün banlandım. Bu kişilerin banlanırlar mı? Eğer banlanacaklarsa benim yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla adam atarsan banlanıyorsun. Eğer çok fazla yapmışlarsa banlanırlar. Sizinki gibi bir ban olur sınırsız falan olmaz.

CS hile açanları nadir banlıyor. Onlara dokunacağını sanmam. Hatta destek ile iletişime geçseniz bile oyun içi rapor harici yardımcı olmuyoruz diye cevap veriyorlar.

Sizi attıkları için banlanırlar mi diye soruyorsun sanırım cevap hayır banlanmazlar.

Fazla F1 vermek de bir ban sebebidir.
Oyundan saatlik, haftalık olarak uzaklaştırılmaktan bahsediyosanız evet uzaklaştırılır. Fakat hile ve oyunculara rahatsızlık veren, oyun bozanlık yapanlar daha sert cezalandırılmalı. Maalesef öyle birşey yok. F1 basan oyuncu 20 oyun arka arkaya yapacak ki 2 gün uzaklaştırma alsın.

Çok fazla adam atarsan banlanıyorsun. Eğer çok fazla yapmışlarsa banlanırlar. Sizinki gibi bir ban olur sınırsız falan olmaz.
Üzgün atmışsınız oyundan tamamen yasaklanmadan bahsediyorum fazla oyuncu atma rekabetçi modlarından kısıtlanmasına evet sebep oluyor buna ban denilir mi bilmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…