Çözüldü CS:GO'da grafik bozulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
1622635598429.png

1622635814793.png

1622635819160.png

Arkadaşım CS:GO oynarken bana yazdı ki "Bazı yerlerde üçgen üçgen boşluklar oluyor. Neden?" dedi. Ben oynarken böyle bir sorun ile karşılaşmıyorum. Fakat arkadaşımda böyle bir sorun mevcut. Neden olabilir?

1. Aygıt yöneticisine gelip görüntü bağdaştırıcılarına geliyoruz. Şimdilik orada Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazısı olacaktır. Ona tıklayıp özellikler deyip güncelleştire tıklayacağız.
  2. Sonra sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara diyeceğiz.''C:\AMD\Support\13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\W86A_INF'' next dediğimizde yükleme başlayacak, istenilen izini vereceğiz ve yükleme tamamlanacak.
Böyle mi kurmamız gerekiyor bu ekran kartı için, yoksa Exe'yi çalıştırıp direk Yükle diyerek mi?

1. Aygıt yöneticisine gelip görüntü bağdaştırıcılarına geliyoruz. Şimdilik orada Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı yazısı olacaktır. Ona tıklayıp özellikler deyip güncelleştire tıklayacağız.
  2. Sonra sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara diyeceğiz.''C:\AMD\Support\13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\W86A_INF'' next dediğimizde yükleme başlayacak, istenilen izini vereceğiz ve yükleme tamamlanacak.
Böyle mi kurmamız gerekiyor bu ekran kartı için, yoksa Exe'yi çalıştırıp direk Yükle diyerek mi?
Direk exe dosyası var zaten, çalıştır ve yüklesin, bu kadar basit.
V-Sync'yi açın dikey senkronizasyon sayesindr düzelir ama FPS'ten feragat edersiniz.
Hayır, bu konun V-Sync ile alakası yok, V-Sync'in amacı tamamen farklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı