CS:GO'da grafik düşürücü mod kurmak ban sebebi mi?

Efem

Hectopat
Yer
Edirne, Uzunkopru
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller herkese. Size soracağım soru şudur. Bilgisayarımın donanımı iyi olmadığı için CS:GO'da da pek iyi performans alamıyordum. Daha sonra internette araştırarak CS:GO için grafik düşürücü mod benzeri bir şey buldum ve bunu yapmak istiyorum. Daha yeni seçkin hesap özelliğini 275₺'ye açtığım için, 275₺'ninde benim için az bir meblağ olmadığından dolayı böyle bir soru sorma kararı aldım. Sizce bu bir ban sebebi mi? Etrafımda ki birkaç kişiye sordum. Ban sebebi dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hialgo boost gibi bir şey mi hocam? Texture kalitesini düzleştirince ban sebebi oluyor diye biliyorum isterseniz yeni hesap açıp bir deneyin.

Hocam %90 ihtimalle oyuna bir şey inject edilecek. Zamanında CS:GO'da hile bile olmasa ban yiyen kişiler vardı bu yüzden. En iyisi kesin olarak bilinmeyen bir şeyi kullanmamak olacaktır.

Oyun dosyalarına dışardan müdahele ediyorsunuz, skin changer benzeri bir şey.
Banlanma ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum.

3. parti uygulama kullanmanı tavsiye etmem, oyunda düşük çözünürlük ve en düşük ayarlarda kaç FPS alıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…