CS:GO'da Güven Puanı Nasıl Düşer?

Makaleler
3
Yoldaş/rekabet maçında ısınma esnasında takım arkadaşıma vursam güven puanım düşer mi?

Ölüm maçı / basit eğlence modunda takım arkadaşıma vursam güven puanım düşer mi?

Ölüm maçı / basit eğlence modunda ısınmada iken takım arkadaşıma vursam güven puanım düşer
mi?

Bunny hop gibi özel haritalarda takım arkadaşıma vursam güven puanım düşer mi?

Oyunda "Oyun Bozanlıktan" veya hile reportlarından bol bol yersen.
Maçlardan çıkarsan.
Hile kullanırsan (Nasıl olsa ban yemiyorsun oyunda, en azından Report yersen güven faktörlün düşer)

Rekabetçi maçlarda çok fazla team kill yaparsan düşer. Diğer modlarda zaten takım arkadaşlarını öldüremiyorsun. Ek olarak çok fazla report yersen de düşer.

Yoldaş/rekabet maçında ısınma esnasında takım arkadaşıma vursam güven puanım düşer mi?
Eğer sadece ısınma ise düşmez. Normal oyundan emin değilim.
Bunlarda ise onlara hasar veremeyeceğinizden bir şey olmaz.

Her yoldaş maçında ilk el rush çekerim ikinci el MP7 ile rush çekerim ve asla kaybetmem (sonraki raunt çevirebilirler belki) sonra rapor ederler beni. Bundan da düşer mi?

Rekabetçi ve yoldaş modunda takım arkadaşınıza vurmayın. Oyunbozanlıktan çok rapor yerseniz güven faktörünüz düşüyor zaten. Sırf oyunbozanlık değil ama sizin sorduğunuz şeyin rapordaki karşılığı anlamında belirteyim dedim.

Her yoldaş maçında ilk el rush çekerim ikinci el MP7 ile rush çekerim ve asla kaybetmem (sonraki raunt çevirebilirler belki) sonra rapor ederler beni. Bundan da düşer mi?
Pek anlamadım ne demek istediğinizi ama gereksiz yere birilerini raporlamak da güven faktörünü düşürür. Yani sizin değil takım arkadaşlarınızın güven faktörü düşer.

Rapor ölüm maçı basit eğlence'de gereksiz rapor yersen düşer onun dışında hasar verirsen düşmez.
Rapor ölüm maçı basit eğlence'de gereksiz rapor yersen düşer onun dışında hasar verirsen düşmez.

Kısacası Rapor yersen düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…