CS:GO'da haksız yere ban yiyebilir miyim?

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Sıradan Biri
Rekabetçi oynuyorum dostlar olay ise son 3 maçta da bana hile denmesi ve report edilmem. Bildiğim kadarı ile 6 report yersek günde Overwatch'a düşüyormuşuz yani internette böyle okudum. Son maçta 100 score barajını aştım belki bundan da düşüyoruzdur emin değilim.
Anlamıyorum bu oyunda iyi olmak suç sanırım. Eğer rakibimizden iyiysek hile damgası yiyoruz hemen. O kadar oyunu bırakmaya çalışmama rağmen olmuyor ne yapalım seviyorum oyunu yani. Şimdi bende hile olmadığı halde mağdur durumuna düşüp ban yeme ihtimalim var mı?
Son 10 maçı aşağıda paylaşacağım sürekli 1 K/D barajını geçiyorum ve üst sıralarda oluyorum takımda. Karşıyı susturmam bir seçenek ama hiç yapmadım neden bilmiyorum ama artık yapacağım sanırım.

Ekran Görüntüsü (248).png

Ekran Görüntüsü (249).png

Ekran Görüntüsü (251).png

Ekran Görüntüsü (252).png

Ekran Görüntüsü (253).png

Ekran Görüntüsü (254).png

Ekran Görüntüsü (255).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sen D2 ve mirage god olmuşsun o maplarda oynaya oynaya artık alışmışsın ama adam senin kadar sık oynamıyordur ya da başka map oynamış sonra senle girince çok abartı gelmiştir olabilir. Yani ona göre öyle diye bence ban yemezsin. Mesela bana da çok iyi aim olan iyi oyuncular denk gelince zaten oyunu az bir şey bildiğinden rapor etmem ama işte millet öyle değil kafa yiyor rapor ediyor hemen. Bu arada iyi aimi olan biri değilim ara da şansa iyi bir vuruş yapınca hemen ns yazıyorlar alta :)

@nic0las CS:GO maçlarda bir maç 54 kil, 1 maç 51 kil aldım. Şu ana kadar 40+ kil aldığım bir sürü maçlar varken, 8-9 yıldır, CS:GO oynamama ve yüzlerce binlerce kez rapor edilmeme rağmen daha hiç haksız yere VAC ban yemedim. Kısaca haksız yere VAC ban yeme ihtimalin neredeyse yok, denebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı