CS:GO ve Valve iyice sapıttı arkadaşlar. Bunlar n'apıyor böyle açıklayacak biri var mı ? Arkadaşlarımın çoğu VAC ban yemiş ve yemeye devam ediyorlar. Yaklaşık 1 saat önce Steam desteğe başvurdum cevap vermediler. Bu sorun ne zaman biticek bizim başımız ağrıyor şuan.
Öncelikle vac sizin oyununuzu izlemez. Vac programı zararlı dosya tespit ederse bunu hile
olarak algılar ve banlar. Bende bu yüzden PC'ye bir virüs bulaşıp vac banın da bunu zararlı bir dosya olarak algılayıp banladığını düşünüyorum.
Öncelikle vac sizin oyununuzu izlemez. Vac programı zararlı dosya tespit ederse bunu hile
olarak algılar ve banlar.Bende bu yüzden pc ye bir virüs bulaşıp vac banın da bunu zararlı bir dosya olarak algılayıp banladığını düşünüyorum
Bir çok kişi gereksiz banlandığını savunuyor lakin hayatlarında 1 kez dahi hile yazılımlarını bulundurmuşlarsa banlanıyorlar. Makro ve scroll yazılımları kısacası oyun dışı harici yazılımlar fark edildiği an VAC affetmiyor.
Ne hikmetse csrk ve sirswagger hilesi tespit edildikten sonra VAC forumu Türk kullanıcıların konularıyla çoştu. Ücretli hileler tespit edilemez diyip çatır çutur kullandılar sonra valve çaktı alayına banı.
Hiç kimse hiç bir zaman haksız yere ban yemez. Mutlaka harici bir yazılım kullanmışlardır. Ben neden yemediğim mesela? 2014 ten beri oynadım ve şuan ara verdim de gerçi.