CS:GO'da haksız yere maçtan atılmak

i310100F

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün kalktım bilgisayarın başına oturdum ve rekabetçi gireyim dedim. Sonrada dedim kendi kendime ilk önce bir basit eğlence oynayayım dedim ısınma amaçlı. Maça girdim biraz oynadım ve 2v2 kaldık CT idim adamlar bombayı kurmuş. İkisini de öldürdüm ve bombayı çözdüm. Her şey normal geliyor öyle değil mi?
Sonra adı Joe olan bir manyak beni atmak için oylama başlattı. Dedim hiçbir şey yapmadım ki atmazlar diye duşündüm ve ışık hızında 6 kişi F1 bastı ve beni attılar. Nerede hata yapmış olabilirim? Anlamadığım şey herkes bir anda F1 verdi. CS2'de bu salakça oyuncu atma sistemi değişir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen değişmez. Gaben'ın ilahi adaleti...

Sen benim kişisel görüşümce hatalı değilsin
bu toplum fazlasıyla TOXİC leşmeye başladı üzülerek söylüyorum.

Sen iyi oynamışsın rakip yenilecek diye seni kıskanıp atmışlardır hepsini bildir bence.

Valve bunu engellemek için 4 kişi rekabetçi girmeyi engelledi ama kitlenin bir kısmı sorunlu olunca itin sonu gelmiyor maalesef.

CS 2’de değişiyordu sanırsam. Tabi buna engel olur mu bilemiyorum.

Sen benim kişisel görüşümce hatalı değilsin
bu toplum fazlasıyla TOXİC leşmeye başladı üzülerek söylüyorum.

Hep böyleydi, yeni başlayan bir şey değil. Hele ki Ruslar ve bizim Türkolar.

doğru olabilir ama artık böyle olmamalı insanlar bir düşünmeli karşımdaki kişiyi neden üzüyorum diye ? düşünmeliler ....
yani asıl önemli olan kısa hayatı güzel bir şekilde yaşamak .
ve merak etme mutlu olacaksın diyen insanların yanında olmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…