CS:GO'da hala çok hile var mı?

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim?

Hocam özellikle keleşi geçtikten sonra adımbaşı hile geliyor. Lem'e kadar arkadaşlara kasıp guzide gibi sinirlenip bırakmıştık. Siz siz olun "CS'de artık hile yok. Saçmalama len" diyenlere güvenmeyin.

Not: Belirli bir aşamadan sonra hangi takımın hilesi daha iyiyse o kazanıyordu.

Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim?
Şöyle söyleyeyim adam Mevlana biz DC grubunda en az 300 kişi reportladık tam 4 ay sonra banlandı.

Abi o kadar zor değil seçkin hesaba ulaşmak.

Hayır 1 arkadaşım seçkin olmadığı için öyle girdik hiç hile yok aksine daha iyi bile diyebilirim çünkü ben seçkinde tek girdiğim zaman Full Rus'lar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…