James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ocak 2021 #11 CrawLz dedi: Seçkin hesap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... feahleinda_ dedi: Hâlâ var ve yapabilecek tek şey Prime hesap. Ancak onu da 21 Level'dan sonra verdiği için yapabilecek tek şey gelmemesi için dua etmek gibi. Genişletmek için tıkla... Prime hesapla da geliyor maalesef.
CrawLz dedi: Seçkin hesap alabilirsin. Genişletmek için tıkla... feahleinda_ dedi: Hâlâ var ve yapabilecek tek şey Prime hesap. Ancak onu da 21 Level'dan sonra verdiği için yapabilecek tek şey gelmemesi için dua etmek gibi. Genişletmek için tıkla... Prime hesapla da geliyor maalesef.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 27 Ocak 2021 #12 Aşırı hile var kesinlikle tavsiye etmiyorum başlamanızı.
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 27 Ocak 2021 #13 James Z. Hetfield dedi: Prime hesapla da geliyor maalesef. Genişletmek için tıkla... 150 maç yaptım 1 ayda yaklaşık 1 kere falan geldi
James Z. Hetfield dedi: Prime hesapla da geliyor maalesef. Genişletmek için tıkla... 150 maç yaptım 1 ayda yaklaşık 1 kere falan geldi
G gotikorsan Centipat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 246 27 Ocak 2021 #14 Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben eğlenmek için giriyorum hile o kadar fazla değil 2 oyunda 1 kere geliyor
Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ben eğlenmek için giriyorum hile o kadar fazla değil 2 oyunda 1 kere geliyor
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 27 Ocak 2021 #15 CrawLz dedi: 150 maç yaptım 1 ayda yaklaşık 1 kere falan geldi Genişletmek için tıkla... Bana 2-3 kez geldi. (Çok oynamadığım halde ama biri sanırım düz maçtı)
CrawLz dedi: 150 maç yaptım 1 ayda yaklaşık 1 kere falan geldi Genişletmek için tıkla... Bana 2-3 kez geldi. (Çok oynamadığım halde ama biri sanırım düz maçtı)
D Dragonboy41 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #16 Ben seçkin olduğumdan beri hiç hile gelmedi.
G gotikorsan Centipat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 246 27 Ocak 2021 #17 Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam tersine daha çok arttı sistem iyise Valorant oyna bence
Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam tersine daha çok arttı sistem iyise Valorant oyna bence
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Ocak 2021 #18 Prime hesapla 3 yılda bir kez bile gelmedi. Her iyi oynayana hile derseniz...
G gotikorsan Centipat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 246 27 Ocak 2021 #19 Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazıları var Pro'yu bile hile sanıyorlar çok yok abartıyorlar
Darth.Vader dedi: Oyunu 1 sene önce internet kafede oynardım ve hileler bayağı vardı. Aradan bir sene geçti hala hile var mı? Varsa gelmemesi için neler yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bazıları var Pro'yu bile hile sanıyorlar çok yok abartıyorlar
CrawLz Kilopat Katılım 1 Ağustos 2019 Mesajlar 218 27 Ocak 2021 #20 Recx and Flex dedi: Prime hesapla 3 yılda bir kez bile gelmedi. Her iyi oynayana hile derseniz... Genişletmek için tıkla... bence de
Recx and Flex dedi: Prime hesapla 3 yılda bir kez bile gelmedi. Her iyi oynayana hile derseniz... Genişletmek için tıkla... bence de