CS:GO'da hala fazla hile var mı?

Geliyor ama eskisi kadar değil çok uzun süredir hiç mevlana görmedim ve hileciler genelde legit oynuyor bu yüzden hile olduğunu bildiğin halde yenebiliyorsun ben çok yendim.

Evet, hâlâ fazla. Prime olmama rağmen çok fazla denk geliyor.

Silver eloda hile fazla olmaz. Lem ve sonra rütbelerde rekabetçi hvh sunucularına dönüyor. O yüzden CS:GO'nun buna el atması lazim.
1.si bunu yazdıktan sonra girdiğim 2. elde hile olduğundan şüphelendiğim bir eleman geldi.
2.si silver elo eskiden hile kaynıyordu

20 maçının bir tanesine external hile kullanan gelir yani paralı hile oda şuna bağlıdır girdiğin arkadaşlar ver trust levelim tarayıcıyı faceit finder yazarak profil urlni yaz %40ın altıysa hile gelmesi mümkündür ama korkma trust levelim artar özelliklede faceit oynadıkça

Son zamanlarda rekabetçide karşıma hiç hile gelmedi.

Solo girersen baya baya iyi oynamaya başlayana kadar hile gelmez. Tek başına maç taşımaya başlarsan 1 maçta yediğin reportlar haftalarca karşına hile getirir.
Güven faktörü güncellemesi en çok yeni başlayanlara ve kötü oynayanlara yaradı.

Trollerden dolayı silver nova rank aralığındayım ve hile gelmiyor. Global rankında çok fazla var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…