aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 26 Nisan 2023 #1 Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce?
Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce?
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.656 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #2 aKuu dedi: Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Sticker kapsülü daha mantıklı gibi şu sıralar.
aKuu dedi: Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Sticker kapsülü daha mantıklı gibi şu sıralar.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 26 Nisan 2023 #3 Tuğra Akın dedi: Sticker kapsülü daha mantıklı gibi şu sıralar. Genişletmek için tıkla... Hangisi?
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.656 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #4 aKuu dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Antwerp 2022 meydan okuyanlar çıkartma kapsülü Ben bundan aldım ama düşer mi çıkar mı bilmem.
aKuu dedi: Hangisi? Genişletmek için tıkla... Antwerp 2022 meydan okuyanlar çıkartma kapsülü Ben bundan aldım ama düşer mi çıkar mı bilmem.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 26 Nisan 2023 #5 aKuu dedi: Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Parçalanmış kasa alabilirsiniz. Şu an aktif drop havuzundaki en eski kasa o ve eğer bir kasa silinecek ise muhtemelen o kasa silinir, bu da değerini artırır. Ek: Parçalanmış ağ kasasıyla karıştırmayın. İngilizce adıyla "Fracture Case" alın yani.
aKuu dedi: Kasa fiyatları çok düştü bildiğiniz gibi. İleride pahalanınca satmak için hangi kasadan alınmalı sizce? Genişletmek için tıkla... Parçalanmış kasa alabilirsiniz. Şu an aktif drop havuzundaki en eski kasa o ve eğer bir kasa silinecek ise muhtemelen o kasa silinir, bu da değerini artırır. Ek: Parçalanmış ağ kasasıyla karıştırmayın. İngilizce adıyla "Fracture Case" alın yani.