CS:GO'da hareketli hedefler nasıl vurulur?

Maastrk

Hectopat
Hareket etmeyenlere çok kolay bir şekilde HS atabiliyorum ama adam hareket edince hiçbir şey yapamıyorum. Otomatik spray atmaya çalışıyorum olmuyor. Atölye haritalarında ne kadar çalışsam da hiçbir işe yaramıyor, ne yapmalıyım?

Aim maplerinde çalışarak ya da oyunlarda zaman geçirerek. Örnek maça girmeden önce ya da günlük belirli bir zamanda dm maçlara girip çalışabilirsiniz. Ama bana göre en güzeli düzenli olarak aim maplarında çalışmak. 1 ay boyunca hergün 30 dakika çalışırsanız faydasını görürsünüz.

Sürekli deathmatch atıp sadece hs atmaya odaklanın deagle ile çalışın.
Ne kadar ölürseniz ölün sadece hs atmaya uğraşın.

DM girip elinize bir Desert Eagle alın ve adamları vurmadan sadece counter strafing yaparak kafa takibi yapın. Bırakın adamlar sizi vursun. Böyle oyunun yarısına kadar sadece kafa takibinden sonra yalnızca kafaya 1 atış ya da burst (2-3 mermi) şeklinde vurmaya çalışın. Düşman çok yakındaysa tabii ki tarayacaksınız, kafa tutturmak önemli değil. Orta ve uzak mesafede tek mermiden başka seçenek yok.

Belirli bir aim rutini yok. Bana kalırsa problem düşmanı görünce sakin olamamanızda. İlk önce ateş etmek önemli değil isabet ettirmeniz önemli. DM girip karşıdaki düşmanın önce ateş etmesini bekleyerek oynarsanız bir zaman sonra alışır, sakince oyununuza devam edersiniz.

kafa takibi yapamıyorum onu nasıl geliştirebilirim?

kafa takibi yapamıyorum onu nasıl geliştirebilirim?
Sensitivity nizi bir kontrol edebilirsiniz. Genel olarak tutturduktan sonra değiştirmemek gerekir fakat sorun yaşıyorsanız değiştirebilirsiniz. Ortalama bir sens deneyebilirsiniz. Örneğin 800 DPI, 0.8 oyun içi hassasiyet ile başlayın. Kısmen düşük bir sens, baktınız çevirmekte zorlanıyorsunuz, 0.10 arttırın. Rahat hissedene kadar devam edin. Trainingte bir botun kafasına bakın, orta mesafeden etrafında daire çizmeye çalışın, tabii ki bu sırada cross kafada olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…