CS:GO'da hassasiyet ayarımı nasıl bulurum?

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Düzgün bir şekilde oynamak için hassasiyet ayarımı nasıl bulurum?

Koldan mı oynuyorsun yoksa bilekten mi? DPI ayarını ve hassasiyet ayarını deneyerek bulabilirsin başka olmaz.

Bu da sorumu fazla geldi azalt az geldi çoğalt. Evet uzun sürecek ama bunu yapa yapa kendine en uygun olan ayarı yapacaksın.

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Düzgün bir şekilde oynamak için hassasiyet ayarımı nasıl bulurum?

Crosshairinizi bir yere sabitleyin ve crosshairinizi aynı noktada sabit tutmaya çalışarak sağa sola yürüyün. Düzgün takip edebildiğiniz ayarı seçin, ek olarak aim redline sunucularında gerçek oyuncularla antrenman yapıp test edebilirsiniz.

DM veya AimBot haritasına giriyorsun deneye deneye buluyorsun, şunu buldum deyip geçme ertesi gün o seçtiğin sens sana çok saçma gelebilir.

Benim ayarlarım 500 dp 2.2. sens hızlı çevirmede tam dur dönebiliyorum. Aşırı yavaş yaparsanız arkanızdan biri ateş ettignide refleks veremezsiniz mimimum bu senste oynanmalı düşüncesindeyim.

Hassasiyetini ayarladıktan sonra ölüm maçına gir, hem canlı olarak test etmiş olursun hem de psikolojik olarak hassasiyetine uyum sağlarsın.

Peki ayarlarda hangi kısma girip hassasiyet ayarlayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…