R Rain1 Picopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 477 9 Aralık 2023 #11 @ROSD Hocam son durum nedir? Beni de son günlerde hile diye raporlayıp duruyor acemi botlar. Sizin güncel durum nedir? Bu arada haberiniz olsun overwatch ban saçmalığı kalktı diye biliyorum yani durum eskisine göre daha iyi.
@ROSD Hocam son durum nedir? Beni de son günlerde hile diye raporlayıp duruyor acemi botlar. Sizin güncel durum nedir? Bu arada haberiniz olsun overwatch ban saçmalığı kalktı diye biliyorum yani durum eskisine göre daha iyi.
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 9 Aralık 2023 #12 Rain1 dedi: @ROSD Hocam son durum nedir? Beni de son günlerde hile diye raporlayıp duruyor acemi botlar. Sizin güncel durum nedir? Bu arada haberiniz olsun Overwatch ban saçmalığı kalktı diye biliyorum yani durum eskisine göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır Oynamıyorum. Bilmiyorum hocam
Rain1 dedi: @ROSD Hocam son durum nedir? Beni de son günlerde hile diye raporlayıp duruyor acemi botlar. Sizin güncel durum nedir? Bu arada haberiniz olsun Overwatch ban saçmalığı kalktı diye biliyorum yani durum eskisine göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır Oynamıyorum. Bilmiyorum hocam