CS:GO'da her rütbe atladığında sandık veya skin düşer mi?

44malatya

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'ya yeni başladım ve premium satın aldım ama eşya düşme sistemini daha kavrayamadım.
Herhangi bir maçta kasalar rastgele mi düşüyor yoksa her rütbe atladığımzda mı düşüyor?
Bir de bunların düşme limiti var mı?
Ben bu hafta rütbe atladım ve bir kasa bir skin verdi bu hafta bir daha rütbe atlarsam kasa veya skin düşecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her level atladığınızda düşer hocam, ayrıca her çarşamba günleri sıfırlanıyor diye biliyorum.

Her level atladığınızda düşer hocam, ayrıca her çarşamba günleri sıfırlanıyor diye biliyorum.

Hocam bende konusunu açtım birkaç saat önce. Bana orada her hafta 1 kere düşürebiliyorsun kalanları şans dediler de.

Drop sistemi değişti hocam.

Biliyorum da bana öyle demişlerdi konuda yani ben şimdi oyuna girip rank atlarsam bana yine kasa+skin veya çıkartma verecek mi? 2-3 gün önce çıkarttım kasa en son.

Haftada bir kere seviye atladığınızda kasa+skin/sticker veriyor. Hafta, çarşamba günü başlıyor kabul ediliyor. @M3HM3TY hayır, farenizi XP barının üstüne getirince hakkınız varsa yazar.

Haftada bir kere seviye atladığınızda kasa+skin/sticker veriyor. Hafta, çarşamba günü başlıyor kabul ediliyor. @M3HM3TY hayır, farenizi XP barının üstüne getirince hakkınız varsa yazar.

Hocam hakkım yok sanırım. Demin girdim sadece level atlamam için gereken TP yazıyordu.

İfadeler: VIN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…