CS:GO'da hile açıp videoya alan kanal

Bir çok kanal var ki böyle. The Cihan mesela yıllardır çekiyor hileli CSGO.

Bir çok kanal var ki böyle. The Cihan mesela yıllardır çekiyor hileli CSGO.
YouTube'da milyonlarca böyle video varken Youtube ve Valve'ın bu adamlara müsamaha göstermesi inanılır gibi değil. Hadi hile aç da video çekip bunu haklı çıkarmaya çalışma. Bu kolsuzluğun yüzsüzlüğe vurmuş hali. Youtube az küfür içeren video olsa hemen sarı dolar atar ya da videoyu sildirirdi.

Aynısı Valorant için de geçerli. Bildiğim hileli maç atan Valorant kanalı yok ama, sürekli Valorant hile tanıtım videoları reklam veriliyor. Bildiğin video başındaki reklamlarda Valorant hile tanıtımı oluyor, şikayet etmeme rağmen.

"Sonuçta benim maçına gelmiyor" bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek ne kadar mantıklı?

Hocam no Prime hesapta hile açsa ne olacak söylersen sövsem ne değişiyor sevsem ne değişiyor her türlü hile ile oynuyor burada siz konu açtınız diye hile iyi mi bırakıcaklar.

Hocam no Prime hesapta hile açsa ne olacak söylersen sövsem ne değişiyor sevsem ne değişiyor her türlü hile ile oynuyor burada siz konu açtınız diye hile iyi mi bırakıcaklar.
Hileyi bırakacaklar falan demiyorum sadece maçıma gelmiyor zaten deyip izlemeniz bana saçma geldi ve söyledim. Hepsi bu kadar.

Alicuts'ın hilesini kullanıyorum 2 aydır ban yemedim kanka. VAC ban gibi bir durum yok zaten. Ama bu YouTuber fake seçkin ile milleti kandırıyor. Hileyi övdüğüm falan yok bu arada ban yemeyeyim de.

Overwatch'a düşersen yersin VAC banı bypasslamak zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…