CS:GO'da hile geldi diye ağlayanlar

Onun yerine AC'lerini geliştirseler daha iyi olacak. Boş boş sistemlerle uğraşıyorlar. Faceit'imizin ekmeğini yemeye devam edecez. Yapacak bir şey yok. Her türlü rage oyuncularla karşılaşılıyor.

Benim bu oyunu 4 yıldır oynuyorum 1000 saatim var. Şimdi karşıma 100 saatlik hesap geliyor bu adam mevlana açıyor. Bu mu güven faktörü olayı? Rütbem MGE nasıl oluyor da bu rütbelerde mevlana geliyor? Adamla 1.5 ay önce karşılaştık adam hala oynuyor 250 saati olmuş bu adam mevlana ile oynamaya devam ediyor.

Buna rağmen CS:GO'yu avukatı gibi savunanlar var.

Ya bakın şimdi hile geldi diye ağlayan kişi diye linçliceksiniz ama güncellemeden sonra 3 maç art arda mevlana geldi (levelim 19) güncellemeden önce neredeyse hiç hile yoktu.

Bana smurf olmayan hesaplar da geliyor. Bir yoldaş giriyorum karşımızdakilerin ikisi de 1000 saate yakın. Bizim daha toplamımız 1000 bile etmiyor. Tüm oyun zevkim baltalanıyor.

Balıklama atlamayı seviyorum. Sadece map seçimi ile konuyu yargılıyosun. Bir kere Faceit ile MM arasında dağlar kadar fark var. Ödül sistemi mevcut. Para kazanabiliyosun. Üst hedefleri olan insanlarla beraber yüksek kademelere gelebiliyosun. Serverleri akıcı. Premium oynarsan canlı destek mevcut. Hile konusunda hassaslar. Ticket ile iletişim kurabiliyosun. Sen Steam'a maçıma hile geldi diye yaz bakalım sana ne cevap vercekler. @BoşVarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…