Bende seçkin hesap var ama yine de hile geliyor. Hilecilerin gelmemesi için ne yapmalıyım? Yoksa tek seçenek hilecilerle oynamak mı? ( Faceit önermeyin çünkü onu da oynuyorum, bana normal global olmak için hilesiz bir server lazım. )
Bende seçkin hesap var ama yine de hile geliyor. Hilecilerin gelmemesi için ne yapmalıyım? Yoksa tek seçenek hilecilerle oynamak mı? ( Faceit önermeyin çünkü onu da oynuyorum, bana normal global olmak için hilesiz bir server lazım. )
Güven faktörünü yüksek tutma, bir yerde görmüştüm saatini yüksek tutma,5/5 Prime girme bunları yaparsanız hile gelme oranı düşer bende hiç gelmiyor. Ama daha önce geliyordu. Bunlardan sonra ciddi bir farkla gelmemeye başladı.
Bir tane incire 4 tane ayetel kursi oku inciri zeytinyağında 3 gün beklet sonra yarıya bol birgün bir yarısını diğer gün diğer yarısını ye. Dostum senlik hiçbir şey yok.