Karşıma reklam aracılığıyla çıktı. Bahsettiğim kişi bu eleman. Her videosunda çatur çutur hile kullanıyor. Neden hesabı banlanmıyor? Üstelik CS2 videosu falan da çekmiş. Benim bildiğim CS2 belli kişilere veriliyor. Botlar ile falan da oynamıyor chatte mesajlaşılıyor. Üstelik hile linki veriyor kanalının ihtar da yemesi gerekmez mi?
Videolarda gözüküyor Fred Rasch diye. En azından bir videoda böyle yazıyor. Her videoda değişiyor mu bilmiyorum başka videoda başka gözüküyor. Benim anlamadığım CS2'ye nasıl sahip olabildiği.
Videolarda gözüküyor Fred Rasch diye. En azından bir videoda böyle yazıyor. Her videoda değişiyor mu bilmiyorum başka videoda başka gözüküyor. Benim anlamadığım CS2'ye nasıl sahip olabildiği.
Ban yemediğini nereden biliyorsun? Bu tarz hileyle oynayış videosu çeken elemanlar çorap değiştirir gibi Steam hesabı değiştiriyor, tek hesaptan hiç ban yemeden oynadığına dair bir kanıt var mı?
Bilmiyorum hile reklamı yapanların çoğu ihtar yemiyor zaten CS'ye özel değil. Sanırım Calve bunun üzerinde durmuyor. Youtube'un da bunu otomatik engelleyecek sistemi yok.