CS:GO'da hile kullanan kişi neden banlanmıyor?

Wesley_Sneijder

Hectopat
Yer
Florya Metin Oktay Tesisleri
Daha fazla  
Karşıma reklam aracılığıyla çıktı. Bahsettiğim kişi bu eleman. Her videosunda çatur çutur hile kullanıyor. Neden hesabı banlanmıyor? Üstelik CS2 videosu falan da çekmiş. Benim bildiğim CS2 belli kişilere veriliyor. Botlar ile falan da oynamıyor chatte mesajlaşılıyor. Üstelik hile linki veriyor kanalının ihtar da yemesi gerekmez mi?

Videolarda gözüküyor Fred Rasch diye. En azından bir videoda böyle yazıyor. Her videoda değişiyor mu bilmiyorum başka videoda başka gözüküyor. Benim anlamadığım CS2'ye nasıl sahip olabildiği.
CS2'ye eski yani yüksek oynama süresine sahip oyuncular sahip olabiliyor. Adam çok oynadıysa erişebiliyordur, gayet normal.

Videolarda gözüküyor Fred Rasch diye. En azından bir videoda böyle yazıyor. Her videoda değişiyor mu bilmiyorum başka videoda başka gözüküyor. Benim anlamadığım CS2'ye nasıl sahip olabildiği.
Videoda kullandığı için banlanması mantıklı değil VAC tespit edemiyorsa yapacak bir şey yok.

Raporladığında banlanır. 3 kişiden fazla kişi banladım CS:GO'da. Süre alabiliyor banlanmaları lakin çoğu zaman banlanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…