CS:GO'da hile videoları çekip satan YouTuber

Ataberk Duran

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Müzisyen
Yabancılarda oyun içi hileleri üreten kişiler bulunup cezaya çarptırılırken bizim ülkemizde ünlü ediliyor. Bunun belki de en büyük örneği şu an ömerdmn adlı YouTube kanalıdır. Kendisi daha birkaç hafta önce CS:GO'da ban yememenizi sağlayan ve kendilerinin kodladığını iddia ettiği bir hileyi sattıklarını ve aldığınız zaman da nasıl bir hile olduğunu gösterdiği bir video yayınladı. Valorant gibi Steam'de olmayan rekabetçi oyunlarda da hile satıp videolarını çekiyor bu arkadaş. Bahsettiğim videosunu ve Steam profilini aşağıya bırakacağım. Kendisinin Steam hesabını rapor edip kaynak olarak da bahsettiğim videoyu gönderirseniz bu arkadaşı Steam'den men edebiliriz. Hatta oyunlar için hile üretip sattığı için daha iyi bilen birisi başka yollarla da kendisini şikayet ederse daha bile güzel olur. Benim o konularda bir bilgim olmadığı için kendim bir şey söylemiyorum.

CS:GO'da hile kullandığı video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendisinin Steam hesabı: https://steamcommunity.com/id/OmerDmN

Adamın kendi hesabında VAC var. Ne kadar güvenilir bir hile!

Arkadaşım bu tür bir kanalın hilesini kullanmıştı, uyardım ama dinlemedi. Ban yememe garantili demişti. Aylık üyelik şeklinde alıyordu. Sonra VAC ban yedi, DC sunucularında desteğe sordu neden yedim diye, alakasız bir mouse sürücüsü yüzünden yediğini söylediler. Umurlarında olmadı.

Böyle kanalları eskiden beri hiç sevmiyorum. Bana göre hırsızlıktan, karaktersizlikten farkı yok. Umarım bir gün hileden kazandıkları tüm paraları ve şöhretlerini kaybederler.

Arkadaşınıza iyi olmuş.

Savcılığa verilmesi gerek böylelerinin. Karakter yoksunları

Adamı raporladım, ancak Steam raporlamaları sadece anti hile sistemini geiştirmek için kullanıyoruz, yasaklamıyoruz dedi.

Arkadaşınıza iyi olmuş.

Kesinlikle iyi oldu. Ayrıca belirteyim, bu hileden sonra yine bir makro benzeri bunny ve sprayde kolaylık sağlayan bir yazılım kullandı. O kadar uyardım kullanma, ban yersin diye ama dinlemedi. Geçen haftalarda yine ban yedi, bir daha açmam diyor. Artık kendisi bilir, ben uyarımı yapmıştım. İki Steam hesabı da çöp oldu.

Ben de kanıtıyla beraber raporladım arkadaşı. Umarım ilgilenir Steam.

Adamı raporladım, ancak Steam raporlamaları sadece anti hile sistemini geiştirmek için kullanıyoruz, yasaklamıyoruz dedi.

Ben bir CS:GO oyuncusunu Steam üzerinden rapor etmiştim ve ban yemişti.

Dosya Ekleri

• 1680423990377.png
    120,3 KB · Görüntüleme: 112
Adam işi ticarete dökmüş en kısa sürede sitesi kapatılmalı.

Hile yazıp satanlara ve kullananlara ne kadar küfür etsem az kalır. Yoğun olarak bir işte çalışan arkadaşlar beni daha iyi anlar, zaten zamanınız çok kısıtlı iki oyun oynayayım diyorsunuz ve hileciler sizin hepi topu 1 saatlik zevkinizi mahvediyor.

Hile yapmaktan ne anlıyorlar onu anlamıyorum kendin mi kazandın o oyunu hayır hile kazandı, e o zaman oyun oynamanın mantığı ne kendi becerinle bir şeyler yapmadıkta sonra. Sadece insanların oyununu mahvetmekten zevk atıyorlar herhalde. Bir an önce bitmeleri dileği ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…