CS:GO'da hileciyi nereye şikayet edebilirim?

TikTok'ta gezerken hile ile oynayıp yayın açan birini gördüm ekran kaydı aldım Steam profilini buldum şikayet ettim ama sadece yazı ile banlayacaklarını sanmıyorum. Elimdeki kanıtlarla banlatabilir miyim?
Hayır, banlatamazsın. Zamanında türk birisi vardı bilmem kaç k envanter ile hile açıyordu aynısını ona kaç kişi denedik (min. 100 öyle diyeyim) ban yemedi ve envanteri de başka hesaba attı o hesap da hala ban yemedi

TikTok'ta gezerken hile ile oynayıp yayın açan birini gördüm ekran kaydı aldım Steam profilini buldum şikayet ettim ama sadece yazı ile banlayacaklarını sanmıyorum. Elimdeki kanıtlarla banlatabilir miyim?
Şikayet etmek dışında pek yapabileceğin bir şey yok.

Profilini atarsan biz de raporlarız ayrıca ben şuana kadar hile açıpta banlanmayan görmedim.

Çok sinir bozucu illa yer bence çok kişi şikayet ederse.

Profilini atarsan biz de raporlarız ayrıca ben şuana kadar hile açıpta banlanmayan görmedim.
atıyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…