CS:GO'da hileyi nasıl temizleyebilirim?

Daha fazla  
Öncelikle selamın aleyküm abiler kardeşler, dün CS:GO'da gelen maçlarda herkesin wallhack açması nedeniyle çok sinirlendim ve bir wallhack hilesi kullandım. Oynaması gayet zevkliydi fakat şu an emek harcadığım bir hesapta VAC ban yemek istemiyorum. Bu sebeple hileyi olabildiğince silmeye çalıştım. Userdata sildim, temp & prefetch sildim, oyun dosyaları bütünlüğü doğruladım. Başka yapabileceğim bir şey var mıdır?

Çok belli ettiyseniz ve biri sizi rapor ettiyse ban yeme ihtimaliniz var hilenin tüm dosyalarını sildiyseniz başka yapabileceğiniz başka bir şey yok gibi görünüyor ayrıca maçlarınızda çok hileci çıkıyorsa güven faktörünüz düşüktür. Ayrıca bir daha sırf sinirlendiniz diye başkalarının oyunlarını bozmayın.

Keşke kullanmasaydınız...

"C:\Program Files (x86)\Steam\userdata" dizinindeki dosyaları silin fakat CFG'niz silinecektir. CFG'nizi kopyasını oluşturun silinmemesi için. Malwarebytes ve KasperSky ile bilgisayarınızı taratın. Dosyaları doğrulayın.

Birkaç report yemiş olabilirim ama silebildiğim kadar sildim.

Keşke kullanmasaydınız...

Bir anlık gazla kullandım ama bir daha kullanmam.

Onları yaptım ama regeditten nasıl sileceğimi bilmiyorum arkadaşlar bilen biri yardımcı olabilir mi?
Bu arada wallhack dosyası 25 Kilobayt ve sildim

Buraya tıkladıktan sonra "hack, cheat, aimlock, aimbot, aim, wallhack, triggerbot" gibi şeyler aratın ve eğer sonuç çıkarsa silin.

Geçmiş olsun. Geç kaldınız. Valve sizin hesabı kara listeye almıştır şimdiden. Ne zaman ban yiyeceği belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…