CS:GO'da hizmet madalyası saat kaçtan sonra alınır?

494138

Hectopat
Herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim durumu açıklayayım; mesela XP seviyesi olarak seviye 40'dayız ve 2023 hizmet madalyasını bekliyoruz. Hizmet madalyasını TR saatine göre en erken ne zaman alabiliriz? 1 Ocak 2023 GMT diyor, TR saatine göre saat 03:00 oluyor sanırım. Ama ABD saat olarak bizden 10 saat geride. Ona göre de hesaplarsak sabah 10:00'da oluyor.

Şimdi hizmet madalyasını hemen almak isteyen biri saat 03:00'da mı almalı yoksa sabah 10:00'da mı?

Şu an aktif olması lazım, CS:GO'ya girdiğinde sol üstte 2023 madalyasının aktif olduğuna dair yazı gördüm sanırım.

Şu an aktif olması lazım, CS:GO'ya girdiğinde sol üstte 2023 madalyasının aktif olduğuna dair yazı gördüm sanırım.

Yok bahsettiğim şey o değil hocam. 1 Ocak 2023 saat kaçtan itibaren 2023 hizmet madalyasını alabiliyoruz? Onu soruyorum.

@ilkerowic sizin bir bilginiz var mı hocam bu konuyla ilgili?

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim durumu açıklayayım; mesela XP seviyesi olarak seviye 40'dayız ve 2023 hizmet madalyasını bekliyoruz. Hizmet madalyasını TR saatine göre en erken ne zaman alabiliriz? 1 Ocak 2023 GMT diyor, TR saatine göre saat 03:00 oluyor sanırım. Ama ABD saat olarak bizden 10 saat geride. Ona göre de hesaplarsak sabah 10:00'da oluyor.

Şimdi hizmet madalyasını hemen almak isteyen biri saat 03:00'da mı almalı yoksa sabah 10:00'da mı?
steam GMT saat diliminde, bizim saatten 3 saat geridedir. bizde saat 03:00 olduğunda steamin saati 00:00 ı gösterecek. 5 dakika da her ihtimale karşı sen bekle, 1 ocak saat 03:05 gibi 2023 madalyanı alabilirsin

Yok bahsettiğim şey o değil hocam. 1 Ocak 2023 saat kaçtan itibaren 2023 hizmet madalyasını alabiliyoruz? Onu soruyorum.

@ilkerowic sizin bir bilginiz var mı hocam bu konuyla ilgili?
Öncelikle etiketlediğiniz için teşekkür ederim.

Diğer arkadaşların da dediğini gibi GMT saat dilimine göre madalya verilmektedir. Ancak zaten gece vakti uyuyacağımızı varsayarsak eğer sabah ya da öğlen saatlerinde almak daha garanti olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı