Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 27 Mayıs 2023 #1 Bu hafta modemim olmayacagi için mobil veriyle girmem gerekiyor. Ondan dolayi fazla oyuna giremiyecegim. Ilk kasayi en hizli nasıl düşürebilirim? Ilk kasami geçen cumartesi almistim.
Bu hafta modemim olmayacagi için mobil veriyle girmem gerekiyor. Ondan dolayi fazla oyuna giremiyecegim. Ilk kasayi en hizli nasıl düşürebilirim? Ilk kasami geçen cumartesi almistim.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 27 Mayıs 2023 #2 Bu hafta bana ilk kasa 6-7 ölüm maçında düşmüştü geçende de ilk girdiğimde. Şans. Modemin bu hafta içinde gelecekse beklemeni tavsiye ederim.
Bu hafta bana ilk kasa 6-7 ölüm maçında düşmüştü geçende de ilk girdiğimde. Şans. Modemin bu hafta içinde gelecekse beklemeni tavsiye ederim.
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.850 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #3 Frstghost dedi: Bu hafta modemim olmayacagi için mobil veriyle girmem gerekiyor. Ondan dolayi fazla oyuna giremiyecegim. Ilk kasayi en hizli nasıl düşürebilirim? Ilk kasami geçen cumartesi almistim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir şeyi yok tamamen şans işi.
Frstghost dedi: Bu hafta modemim olmayacagi için mobil veriyle girmem gerekiyor. Ondan dolayi fazla oyuna giremiyecegim. Ilk kasayi en hizli nasıl düşürebilirim? Ilk kasami geçen cumartesi almistim. Genişletmek için tıkla... Belirli bir şeyi yok tamamen şans işi.
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2023 #4 Rast gele veriyor. Bazen bir kaç maç sonra veriyor, bazen 1 hafta hiç vermediği de oluyor.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 27 Mayıs 2023 #5 Şans. İdle sunucularda afk bırakabilirsiniz. Yada ölüm maçında afk bırakabilirsiniz.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 27 Mayıs 2023 #6 Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mehmet Aldemir Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 641 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 8265U Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2023 #7 Frstghost dedi: Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Belki düşer.
Frstghost dedi: Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Belki düşer.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 27 Mayıs 2023 #8 Bende 5 tane silah yarışı maçından sonra düşmüştü en son. Bazen ilk girdiğim maçta da atıyor. Şans işi.
Bende 5 tane silah yarışı maçından sonra düşmüştü en son. Bazen ilk girdiğim maçta da atıyor. Şans işi.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 27 Mayıs 2023 #9 Frstghost dedi: Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sunucularda her maç yaklaşık 4-5 dakika sürüyor. Maç sonunda drop ihtimali normalle aynı. 2'den fazla düşürebileceğini sanmıyorum.
Frstghost dedi: Bu videoyu görmüştüm. Bunlar ise yariyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu sunucularda her maç yaklaşık 4-5 dakika sürüyor. Maç sonunda drop ihtimali normalle aynı. 2'den fazla düşürebileceğini sanmıyorum.