CS:GO'da interp ve interp ratio değerleri kaç olmalıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben +cl_interp 0 değerini girdim ve 70 pingle girdiğim maçta direkt 0.0007821 gibisinden bir interp değeri attı bana.
60 pingte iken "0.015625" attı
Standart değerler veriyor işte. Anlatmaya çalıştığım da tam da bu. Konuda da belirtiliyor bu durum.

0-30 ms - CL_INTERP="0.007813"; CL_INTERP_RATIO "1"
30-59 ms - CL_INTERP="0.015625"; CL_INTERP_RATIO "1"
60-89 ms - CL_INTERP="0.015625"; CL_INTERP_RATIO "2"
90-109 ms - CL_INTERP="0.03125"; CL_INTERP_RATIO "2"
110+ MS - CL_INTERP="0.03125"; CL_INTERP_RATIO 2"
Evet. Çünkü test ettim. 0.0014322 değeri yaptım.
Fakat tekrar 0.0015'li interp değerini attı oyuna girince CS:GO.
Eki Görüntüle 1371956

Çünkü, (virgül) koymuşsun. (nokta) olması gerek.
Bana da bu ayarı verdi cl_interp 0.015625

Nokta koyarak deneyiniz. Virgül değil.

İyi güldürdün beni. Kendini tatmin ettiysen kendi konunda devam et sana zahmet. Sana bol şans. Senin konuyu okuduğundan bile şüpheliyim. Ama senin yazını okudum ve çok güldüm. Yazdıkların doğru ama belirttiğin gibi işin teknik kısmına girmeyeyim dediğin yer tam da burası. Demek ki teknik konuda yetersiz kalıyorsun. Anlasan konuyu farklı yerlere çekmek yerine bana teşekkür etmek isterdin. Sen bu değerleri kullanma, bildiğin gibi yap. Anlayan zaten bu değerleri kullanmaya başladı ve faydalanıyor. Katkılarından dolayı teşekkürler.

Ortalama değerin 60 MS ise 0.015625 doğru bir değerdir.

Konuda da belirtiliyor. MS başına "0.0002604" değeri girilmelidir. Hesaplarken virgül, konsola eklerken nokta kullanınız.

Ratio 1 iken;

60 MS x 0,0002604 = 0,015625 (cl_interp "0.015625")

Mesela ortalama değerin 80 MS olsaydı oyun sana yine bu (cl_interp "0.015625") değeri verecekti ancak olması gereken değer;

Ratio 1 iken;

80 MS x 0,0002604 = 0,020832 (cl_interp "0.020832") dir.




Ben bu değerleri konuda anlattığım gibi kendime göre hesapladım ve kullanıyorum. Çok da faydasını görüyorum. Artık tercih sizin.
 
Son düzenleme:

Hocam alakasız olacak belki ama yine CS:GO ile ilgili tabii ben dediğim gibi 60 80 arası ping değerim var 64 tick de dediğiniz üzere cl_interp otomatik ne yaparsak yapalım atıyor peki cl_interp_ratio FACEIT girdiğimizde 2 mi olmalı benim orada pingim bazen 80 ve üzeri olabiliyor mm girince düşük oluyor ama FACEIT yüksek. Bir de hocam ben Pro oyuncuları izliyorum adamlar da ki mouse hassasiyeti falan acayip görüntü hassasiyeti ne bileyim ben sürekli ayar değiştiriyorum sabit kalamıyorum bu yüzden mi acaba etkileniyorum.
 
Virgül kullanmadım zaten cl_interp 0 olarak girdim kodu.
Bana bu değeri verdi cl_interp 0.015625 oyuna her girdiğimde bu değer oluyor demek ki sistem bu değeri kullanmam gerektiğini söylüyor D:
 

Sen gülmeye de ayarlarını kullanmaya da devam et. İşin tekniğine girmiyorum çünkü gerek yok. Burada kimseye sıfırdan snapshot, lag compensation, de-route ve benzeri bir kamyon teknik terimi grafik üzerinden anlatacak değilim. Altı üstü girip iki adam vurup vakit geçirecek insanlar. Hiçbiri ağ teknikeri olmayacak. Veya online gaming network skeleton kurmayacak. Bana bulaşma yeterli. Zaten iki mesajı da okuyan hangisi doğru hangisi yanlış görebiliyor.

Net graphta loss değerin %2'yi geçmiyorsa ratio 1 kullanmaya devam edebilirsin. Eğer geçiyorsa 2 kullanırsın.

Mouse hassasiyeti yıllarca aynı tür sensör ve aynı hassasiyet ayarıyla oynayarak kazanılıyor. Kas hafızası denen olay eğitmesi çok zor bir şey. Eğer yanlış bir kas hafızası gelişmişse yenisine adapte olmak zor olsa da imkansız değil.

Rahat ettiğin bir ayar bulup üzerine gitmen yeterli.

Görüntü hassasiyeti dediğin olay da sanırım refleks. Sen daha adam nerde göremeden adamlar anında görüp, algılayıp daha bir de ateş edip öldürüyorlar ki bu çok normal.

O insanlar çok vakit harcıyorlar. Aynı vakti harcarsan sen de aynı seviyeye gelirsin ama bana sorarsan hiçbir gereği yok. Cs beta v5'ten bu yana manyak gibi CS oynayan biri olarak söylüyorum bunu
 

Teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldunuz minnetarım size aylardır bu sorunları çözmek için uğraşıyordum ama birincisi zaten cl_interp otomaitk ayarlıyor biz ne yaparsak yapalım boşmuş cl_interp_ratio 1 kulanıyordum diğer ayar bilgileri için de çok sağ olun fazlasıyla yardımcı oldunuz.
 
Haklısın insanlar deneyerek hangisinin doğru yada yanlış olduğuna karar versin. Hala haklı olma çabası içerisindesin git bu tekniklerini kendi konunda paylaş. Yazdığın her şey zaten benim konumu doğrular nitelikte, kaldı ki hala haklıymış gibi böbürleniyorsun. Bana bulaşan sensin, asıl sen bana bulaşma git işine bak bildiğin gibi oyna ok..
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…