A Arda_19 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 11 Ekim 2021 #1 Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi)
Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi)
Çözüm hacı baba 11 Ekim 2021 Arda_19 dedi: Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi) Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
Arda_19 dedi: Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi) Genişletmek için tıkla... Hayır yok.
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 11 Ekim 2021 #2 Arda_19 dedi: Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi) Genişletmek için tıkla... Hayır yok. Artı 1 Eksi Çözüm
Arda_19 dedi: Diyelim ban yedim ve yeni hesap açtım. O yeni açtığım hesap, açtıktan 1 saat içinde ban yer mi? (Zula gibi) Genişletmek için tıkla... Hayır yok.