CS:GO'da itemler ne zaman satılmalı?

Daha fazla  
Herkese merhaba.

Birkaç ay önce CS:GO'da bir miktar kasa almıştım ve hatırı sayılır fiyatlarda da silah skinlerim vardı.
Kasa ve silah skinlerini aldığım da ortalama 300 civarlarında tutmuştu. Şu an ise 400-450 TL arası. Burada da size asıl sorum şu:

Ben bu kasa ve skinleri aslında CS 2'de değerlenir ve satarım düşüncesiyle almıştım ancak asıl alma amacım yaz indirimlerinde bu kasaları satmaktı. Yani planım CS 2'nin yaz indirimlerinden önce çıkması ve o şekilde itemleri satıp yaz indirimlerinde kullanma şeklindeydi.
Bir süredir takipteyim ancak gerek yerli ve yabancı forumlarda CS 2'nin Ağustos ayında çıkabileceği söyleniyordu. Zaten benim asıl amacımda CS 2 değil, yaz indirimleri bu itemleri bir miktar kâr ederek satmaktı.

Kısaca CS:GO'nun son turnuvası da oldu ve yakında kapsüllerin bayağı düşük fiyatlarda satılacağı konuşuluyor. Bu sebeple de kullanıcılar bu kapsülleri almak için elindeki kasa, silah vs. skinleri satacak ve pazar da bu itemlerin fiyatı düşecek.
Ben elimde olan silah skinleri ile kasaları şu an satmalı mıyım yoksa yaz indirimlerine kadar beklemeli miyim? Neyi tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında 20 küsür kasayı en fazla 2şer lira dan satmıştım, şu an nereden baksan 400-500 lira arası zararım var. Bence satma dolar artıyor, fiyatlarda artar.

Dostlar yazımda da belirmiştim aslında :D benim bu kasaları ve skinleri almamda ki en büyük etken cs 2 nin yaz indirimlerinden önce çıkacağını düşünmemdi. Ancak çıkmayacak gibi. Ben de zaten bu skin ve kasa işine yaz indirimlerinde kullanmak için girmiştim.
Benim acelem yok ancak bu major turnuvasından sonra kapsüller ciddi oranda indirime girecek ve bu sebeple pazarda kasa ve skin fiyatları satılacak ve ucuzlayacak.
Bende işte tam bu arada ve yaz indirimlerinde satarsam zarar edeceğimi düşünüyorum. Konuyu açmamdaki amaç itemleri yaz indiirmleri için saklamaktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı