dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Eski haritayı bulamadım artık kullanılmıyor mu? Eğer varsa sunucu IP atabilir misiniz?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Yo kim dedi bitmiş diye? Sadece jailbreak yerine AWP mapleri açıyorlar.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 cumali_032 dedi: Yo kim dedi bitmiş diye? Sadece Jailbreak yerine AWP mapleri açıyorlar. Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey mi? Benim bahsettiğim 1Pro1noobun videosunu çektiği veya çok eskiden lord of Murat'ın oynadığı
cumali_032 dedi: Yo kim dedi bitmiş diye? Sadece Jailbreak yerine AWP mapleri açıyorlar. Genişletmek için tıkla... Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey mi? Benim bahsettiğim 1Pro1noobun videosunu çektiği veya çok eskiden lord of Murat'ın oynadığı
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #4 dwarekithx dedi: Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey mi? Benim bahsettiğim 1Pro1noobun videosunu çektiği veya çok eskiden lord of Murat'ın oynadığı Genişletmek için tıkla... Hala piyasada var. Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey değil, anlamadınız jailbreak sunucuları artık awp mapleri açıyor.
dwarekithx dedi: Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey mi? Benim bahsettiğim 1Pro1noobun videosunu çektiği veya çok eskiden lord of Murat'ın oynadığı Genişletmek için tıkla... Hala piyasada var. Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey değil, anlamadınız jailbreak sunucuları artık awp mapleri açıyor.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 999 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #5 cumali_032 dedi: Hala piyasada var. Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey değil, anlamadınız Jailbreak sunucuları artık AWP mapleri açıyor. Genişletmek için tıkla... Hala piyasada var ise biliyorsanız sunucu IP atar mısın bayağı baktım ama hep summer falan var
cumali_032 dedi: Hala piyasada var. Jailbreak ile AWP mapleri aynı şey değil, anlamadınız Jailbreak sunucuları artık AWP mapleri açıyor. Genişletmek için tıkla... Hala piyasada var ise biliyorsanız sunucu IP atar mısın bayağı baktım ama hep summer falan var