fuNuf Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir?
Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir?
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #2 fuNuf dedi: Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir? Eki Görüntüle 897450 Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla.
fuNuf dedi: Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir? Eki Görüntüle 897450 Genişletmek için tıkla... Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla.
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 haramii dedi: Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla. Genişletmek için tıkla... Daha kolay bir yolu yok mu, ayarların sıfırlanmasını istemem.
haramii dedi: Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla. Genişletmek için tıkla... Daha kolay bir yolu yok mu, ayarların sıfırlanmasını istemem.
fuNuf Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 haramii dedi: Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla. Genişletmek için tıkla... Nereden sıfırlanıyor?
haramii dedi: Ayarlara girip oyun sekmesindeki ayarları sıfırla. Genişletmek için tıkla... Nereden sıfırlanıyor?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 26 Şubat 2021 #5 Sağ Alt'da sıfırla seçeneği var o sanırım.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #6 fuNuf dedi: Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir? Eki Görüntüle 897450 Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok.
fuNuf dedi: Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi kırmızı kutular içinde normalde ölenler kalanlar belli oluyordu. Şimdi belli olmuyor? Ayarı nereden düzeltilir? Eki Görüntüle 897450 Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok.
fuNuf Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #8 Emir Bozat dedi: Sağ Alt'da sıfırla seçeneği var o sanırım. Genişletmek için tıkla... Doktora gözükmeliyim galiba kör olabilirim. Sağ ol. Gingka Hagane dedi: Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sıfırlamama gerek kalmadı. Gingka Hagane dedi: Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bastım g tuşuna gözükmedi yine. Son düzenleme: 26 Şubat 2021
Emir Bozat dedi: Sağ Alt'da sıfırla seçeneği var o sanırım. Genişletmek için tıkla... Doktora gözükmeliyim galiba kör olabilirim. Sağ ol. Gingka Hagane dedi: Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sıfırlamama gerek kalmadı. Gingka Hagane dedi: Öldükten sonra G'ye bas dostum. Ayarlardan bir şey değiştirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bastım g tuşuna gözükmedi yine.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #9 fuNuf dedi: Bastım g tuşuna gözükmedi yine. Genişletmek için tıkla... Konsola cl_hud_playercount_showcount "1" yazmayı deneyin.
fuNuf dedi: Bastım g tuşuna gözükmedi yine. Genişletmek için tıkla... Konsola cl_hud_playercount_showcount "1" yazmayı deneyin.