E Ege Erdoğann Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 36 3 Haziran 2020 #1 CS:GO'da kanları silme komutu yazdım fakat biraz oyunda kasma oldu kaldırmak istiyorum bu komutu fakat bulamadım bilen var mı?
CS:GO'da kanları silme komutu yazdım fakat biraz oyunda kasma oldu kaldırmak istiyorum bu komutu fakat bulamadım bilen var mı?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 3 Haziran 2020 #2 Hangi tuşa atadınız?
K khoomei Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 198 Çözümler 1 Yer 🇹🇷 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #3 Kullandığın cfg'den r_cleardecals komutunu bulup ilgili kodu silmen gerekiyor.
Sezergumus Hectopat Katılım 24 Haziran 2017 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #4 Konsolu açıp atadığınız tuş için bunu yazabilirsiniz: Unbind "atadığınız tuş"
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 3 Haziran 2020 #5 Konsoldan "unbind" komutuyla silebilirsiniz.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 3 Haziran 2020 #6 Kanları silme komutu oyunda nasıl kasma oluşturdu ki?
E Ege Erdoğann Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 36 3 Haziran 2020 #7 JohnConstantine dedi: Kanları silme komutu oyunda nasıl kasma oluşturdu ki? Genişletmek için tıkla... Anlamadım bende üstad nih dedi: Konsoldan "unbind" komutuyla silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol üstad Sezergumus dedi: Konsolu açıp atadığınız tuş için bunu yazabilirsiniz: Unbind "atadığınız tuş" Genişletmek için tıkla... çok sağol üstad
JohnConstantine dedi: Kanları silme komutu oyunda nasıl kasma oluşturdu ki? Genişletmek için tıkla... Anlamadım bende üstad nih dedi: Konsoldan "unbind" komutuyla silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol üstad Sezergumus dedi: Konsolu açıp atadığınız tuş için bunu yazabilirsiniz: Unbind "atadığınız tuş" Genişletmek için tıkla... çok sağol üstad