CS:GO'da kaplama ve kasalarınızı satmalısınız

Her rütbe atlamada değil haftada 1 kez kesin düşecek. Her çarşamba günü haftalık XP takviyesi sıfırlanıyor, XP takviyesi sıfırlandıktan sonra level atlayınca %100 düşecek. Kalan diğer droplar da oynadığınız süreye bağlı düşecek.
 
CS:GO'ya yeni güncelleme geldi, bu güncelleme ile her rütbe atlamamızda kasa düşürebileceğiz. İlk başta güzel gözükse de kasaların sayısı artacak, bunun sonucundan silahların sayısı da artacak. Tüm bunlarında sonucunda ise fiyatlar düşecek. Bu yüzden önerim CS:GO'da yatırım amaçlı tuttuğunuz skin ve kasaları satmanız. Sizin tavsiyeleriniz neler?

Hocam yanlışınız var benim hatırladığım önceden de böyle idi ama yeni güncelleme ile drop şansı haftada 2-3 iken 1 oldu hem de şansı düştü, yanlışım varsa affola.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı