Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 13 Aralık 2020 #11 BalikŞuşişi dedi: Komiklik yapmamış olmama rağmen bu kişinin onu mizah zannedip öyle yorumlaması. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmemiş olman benim sorunum değil.
BalikŞuşişi dedi: Komiklik yapmamış olmama rağmen bu kişinin onu mizah zannedip öyle yorumlaması. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmemiş olman benim sorunum değil.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Aralık 2020 #12 Exinie dedi: Bunu diyen kişinin de komik olmaması. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmesi için komik olması gerekmiyor.
Exinie dedi: Bunu diyen kişinin de komik olmaması. Genişletmek için tıkla... Bunu belirtmesi için komik olması gerekmiyor.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 13 Aralık 2020 #13 Exinie dedi: Bunu belirtmemiş olman benim sorunum değil. Genişletmek için tıkla... Tamam mizah adam. Sen kazandın. Sen en komik kişisin bundan sonra helal sana!
Exinie dedi: Bunu belirtmemiş olman benim sorunum değil. Genişletmek için tıkla... Tamam mizah adam. Sen kazandın. Sen en komik kişisin bundan sonra helal sana!
SiriusClark Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 14 Yer Aksaray/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #14 Ousia dedi: Eki Görüntüle 777827 Eki Görüntüle 777828 Eki Görüntüle 777829 Arkadaşlar, ben oyuna girdim fakat beni yapmışlar. Valve'e dava açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka şu fotoğrafa bakarak şu müziüi dnilesene kardam adam çok efkarlanmış The Neighbourhood - Sweater Weather (Sad Version) (Slowed)
Ousia dedi: Eki Görüntüle 777827 Eki Görüntüle 777828 Eki Görüntüle 777829 Arkadaşlar, ben oyuna girdim fakat beni yapmışlar. Valve'e dava açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka şu fotoğrafa bakarak şu müziüi dnilesene kardam adam çok efkarlanmış The Neighbourhood - Sweater Weather (Sad Version) (Slowed)
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 13 Aralık 2020 #15 Bohohohyt zırt pırt komiklik.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 13 Aralık 2020 #16 Mizah amaçlı yapmıştım fakat çoğu kişi saçma sapan "ÇOğ ğOmiK ĞülMeGi uNuTuM" diyerek havalı olmaya çalışmış. Buradan onlara PTT Kargo ile "eN hAvALI sensin" yazan kupa yolluyorum. Helal size! (Kargo ücreti benden.)
Mizah amaçlı yapmıştım fakat çoğu kişi saçma sapan "ÇOğ ğOmiK ĞülMeGi uNuTuM" diyerek havalı olmaya çalışmış. Buradan onlara PTT Kargo ile "eN hAvALI sensin" yazan kupa yolluyorum. Helal size! (Kargo ücreti benden.)
Kiriku13 Picopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 33 13 Aralık 2020 #17 BalikŞuşişi dedi: Komiklik yapmamış olmama rağmen bu kişinin onu mizah zannedip öyle yorumlaması. Genişletmek için tıkla... Meme yaparak komik olmamaya çalışıyorsun iyiymiş.
BalikŞuşişi dedi: Komiklik yapmamış olmama rağmen bu kişinin onu mizah zannedip öyle yorumlaması. Genişletmek için tıkla... Meme yaparak komik olmamaya çalışıyorsun iyiymiş.
AlperEfe Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #18 D-dostum mahkemede seni ciddiye almazlar.
Eymen12f Picopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 Yer İnsanlığı yok etmeye çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #19 Komik değil fakat kardan adam detayları güzelmiş CS:GO girmiyordum görmüş oldum