CS:GO'da kasa düşmüyor

Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum şans işi ancak günde 1-2 reko 2-3 yoldaş atıyorum neredeyse ve 1 haftadır düşmüyor. Bunun daha fazla düşmesi için bir yöntem var mı? Örneğin başka serverlarda oynamak veya dm oynamak vs.

Maalesef yok hocam haftada 2 veya 3 adet item düşürme şansınız var.

Maalesef yok hocam haftada 2 veya 3 adet item düşürme şansınız var.
2 günde 3 kasa düşüren ben senin cevabına bakıyorum.

Deathmatch girip konsola +right +forward yazıp afk bırakıyorsun ve düşmesini bekliyorsun, ben 2 günde 3 tane kasa düşürdüm, kasa düşmesinin bir sınırı yok tamamen şansa bağlı.

Yanlış bilmiyorsam 2 tane düşürdükten sonra şansına daha fazla düşebiliyor ama her hafta 1 kasa rahat düşüyor diye biliyorum deneyimime göre.

2 veya 3 item dedim zaten hocam? Büyük ihtimalle bu hafta boyunca bir daha item düşüremeyeceksiniz.
Hayır bir sınırı yok 8 sene CS:GO topluluğundanım böyle bir sınır yok tamamen şansa bağlı, araştırıp yorum yapmanı ve yanlışın varsa da kabullenmeni öneririm.

Hayır bir sınırı yok 8 sene CS:GO topluluğundanım böyle bir sınır yok tamamen şansa bağlı, araştırıp yorum yapmanı ve yanlışın varsa da kabullenmeni öneririm.
Günlük stabil 6 saat oynarım 5000 saatim var. Hiç senin dediğin gibi olmuyor. Günde 2-3 kasa imkansız. Şansa bi kez başına gelmiş olabilir ama sürekli imkansız.

Yanlışım olduğunu düşünmüyorum. Her gün aktif CS oynayan biri olarak her gün 2 kasa düşüreni görmedim hocam.

Günlük stabil 6 saat oynarım 5000 saatim var. Hiç senin dediğin gibi olmuyor. Günde 2-3 kasa imkansız. Şansa bi kez başına gelmiş olabilir ama sürekli imkansız.
Günde ne demek ya? Haftalık sınırı yok diyorum okuyup ondan sonra cevap yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…