Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 18 Şubat 2023 #11 Blannk dedi: Yanlışım olduğunu düşünmüyorum. Her gün aktif CS oynayan biri olarak her gün 2 kasa düşüreni görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Haftalık sınırı olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama siz anlamamak üzerine çaba sarf ediyorsunuz peki cahille tartışma olmaz deyip sizinle tartışmayı kesiyorum.
Blannk dedi: Yanlışım olduğunu düşünmüyorum. Her gün aktif CS oynayan biri olarak her gün 2 kasa düşüreni görmedim hocam. Genişletmek için tıkla... Haftalık sınırı olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama siz anlamamak üzerine çaba sarf ediyorsunuz peki cahille tartışma olmaz deyip sizinle tartışmayı kesiyorum.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 18 Şubat 2023 #12 Cuteaa dedi: Günde ne demek ya? Haftalık sınırı yok diyorum okuyup ondan sonra cevap yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu yeter bana. Dosya Ekleri 91724E65-7017-447B-8F45-3CF47EC95614.png 99,3 KB · Görüntüleme: 64 FAC4BDC4-79B9-47BC-9D39-C645BC4F2A1F.png 90,9 KB · Görüntüleme: 67
Cuteaa dedi: Günde ne demek ya? Haftalık sınırı yok diyorum okuyup ondan sonra cevap yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu yeter bana.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #13 Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer?
Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 18 Şubat 2023 #14 Şimşek McQueenn dedi: Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer? Genişletmek için tıkla... Ben DM'de hep afk bırakıyorum ve düşmüş oluyor tabii bu şans ile alakalı bir durum.
Şimşek McQueenn dedi: Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer? Genişletmek için tıkla... Ben DM'de hep afk bırakıyorum ve düşmüş oluyor tabii bu şans ile alakalı bir durum.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 18 Şubat 2023 #15 Şimşek McQueenn dedi: Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer? Genişletmek için tıkla... Uzun rekabetçi oyna.
Şimşek McQueenn dedi: Hocam dm maçlarında daha mı fazla düşüyor? Yoksa günde 1-2 reko, 2-3 yoldaş atsam daha mı fazla düşer? Genişletmek için tıkla... Uzun rekabetçi oyna.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #16 ildewild dedi: Uzun rekabetçi oyna. Genişletmek için tıkla... Günde oynuyorum 1-2 sefer ama düşmüyor. Az önce gene 2 el yoldas attım dusmedi. Cuteaa dedi: Ben DM'de hep afk bırakıyorum ve düşmüş oluyor tabii bu şans ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Maç bitince başka maça girip yeniden mi başlatıyorsunuz? Ne sıklıkla kasa düşüyor?
ildewild dedi: Uzun rekabetçi oyna. Genişletmek için tıkla... Günde oynuyorum 1-2 sefer ama düşmüyor. Az önce gene 2 el yoldas attım dusmedi. Cuteaa dedi: Ben DM'de hep afk bırakıyorum ve düşmüş oluyor tabii bu şans ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Maç bitince başka maça girip yeniden mi başlatıyorsunuz? Ne sıklıkla kasa düşüyor?
Cuteaa Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.311 Çözümler 15 18 Şubat 2023 #17 Şimşek McQueenn dedi: Günde oynuyorum 1-2 sefer ama düşmüyor. Az önce gene 2 el yoldas attım dusmedi. Maç bitince başka maça girip yeniden mi başlatıyorsunuz? Ne sıklıkla kasa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar.
Şimşek McQueenn dedi: Günde oynuyorum 1-2 sefer ama düşmüyor. Az önce gene 2 el yoldas attım dusmedi. Maç bitince başka maça girip yeniden mi başlatıyorsunuz? Ne sıklıkla kasa düşüyor? Genişletmek için tıkla... Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #18 Cuteaa dedi: Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar. Genişletmek için tıkla... +right yazdım da diğeri ne işe yarıyor?
Cuteaa dedi: Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar. Genişletmek için tıkla... +right yazdım da diğeri ne işe yarıyor?
Ravice Centipat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #19 Cuteaa dedi: Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar. Genişletmek için tıkla... komutları yazdıktan sonra oyun alt tabda olursa sıkıntı olur mu?
Cuteaa dedi: Dm bitince otomatik yeni maça atıyor zaten sen sadece afk bırakıyorsun +right +forward kodlarıyla o kadar. Genişletmek için tıkla... komutları yazdıktan sonra oyun alt tabda olursa sıkıntı olur mu?
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #20 Ravice dedi: komutları yazdıktan sonra oyun alt tabda olursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.
Ravice dedi: komutları yazdıktan sonra oyun alt tabda olursa sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam.