CS:GO'da kasa nasıl açılır?

Burakk1907

Zeptopat
CS:GO'da her hafta kasa düşüyormuş. Sonra bunu açmak için bir miktar para ödeyerek anahtar satın alıyormuşuz. Ben böyle biliyordum lakin forumda bazı konular gördüm adamlar kasa açma sitelerinden bahsediyorlar. Bu olay nedir tam olarak? Steam'da kasa açılırken başka siteye ne gerek var?

Onlar kişiye ait siteler. İçine belli miktar para atıyorsun. Sonra ardından x kasasını belirlenmiş fiyatta satın alıp anahtarsız şekilde açıyorsun. Sonra çıkan silahı istersen takas isteğiyle hesaba atıyorsun.

Steam'den de açabiliyorsun, senin bahsettiğin ek siteler. Genelde dolar üzerinden oluyor. Site ismi vermek istemiyorum ama aynı mantık. Belli bir para yatırıyorsun yada oyun içindeki skin, kasa vb. eşyaları satıp siteye para aktarıyorsun ve oradaki kasaları açıyorsun. Farklı kasalar oluyor, Xantares kasası gibi onun sevdiği silahlar oluyor. Mantık aynı aslında. Steam'den de bir kasan olacak ve 45 TL'ye anahtar alıp kasa açıyorsun. Eğlence işi.

Steam'den kasa açmayı çok mantıksız buluyorum sitelerden açsalar daha çok kara geçecekler ama haberleri yok Steam içi kasa açmada çok fazla batıyorsun ama bir bıçak çıkarsa da bayağı kara geçiyorsun o da çok düşük ihtimal.

Aslında öyle ama benim bildiğim siteler hep dolar üzerinden işliyor. Türk Lirası üzerinden işleyen siteler varsa onlara bakılabilir. Dolar üzerinden işleyen siteler maddi açıdan sıkıntılı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…