CS:GO'da kasa nasıl düşürülür?

CS primenız yoksa düşmüyor.

Hesabınız seçkin ise konsola +left yazıp ölüm maçına girin 5 6 maç içinde kasa düşüyor 1 saat önce yılan ısırığı kasası düştü.

İnternette yazılan bilgilere göre Valve haftalık 2 item düşürme limiti koymuş fakat bu bilginin kesinliği yok. Zamanında ben de araştırdım. Oturup da bir makale açıp resmi açıklama yapmamışlar. 2 itemin hangisi kasa, hangisi level aracılığıyla aldığınız eşya, onu bilemiyoruz. Level atlama oyuncu oynadığı sürece mümkün olan bir şey olduğu için sanırım drop aracılığıyla 2 kasa veya item alabiliyorsunuz 1 hafta içinde maks.

Level atlama oyuncu oynadığı sürece mümkün olan bir şey olduğu için sanırım drop aracılığıyla 2 kasa veya item alabiliyorsunuz 1 hafta içinde maks.
Benim gözlemlediğim kadarıyla her hafta 2 defa drop düşürebiliyorsunuz, 1 tane de seviye atlayarak. Yani maksimum 3 tane eşya elde edilebiliyor haftada. Çarşamba günü sıfırlanıyordu diye hatırlıyorum.

Benim gözlemlediğim kadarıyla her hafta 2 defa drop düşürebiliyorsunuz, 1 tane de seviye atlayarak. Yani maksimum 3 tane eşya elde edilebiliyor haftada. Çarşamba günü sıfırlanıyordu diye hatırlıyorum.
Çarşamba mantıklı olabilir çünkü sunucularına bakımı Steam her Çarşamba yapıyor.
Şöyle bir site var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…