CS:GO'da kasa nasıl düşürülür?

heraishere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dün Valorant'tan bıktığım için CS:GO'ya geçme vakti olduğunu düşündüm ve Prime aldım. Hangi koşullarda kasa düşürüyor tam anlayamadım. Şu an 1 tane kasa level atladığım için düştü. Full yoldaş oynadım 10 maç attım 7'sini kazandım. Onda da atmadı.

Haftada bir kere seviye atladığında kasa + skin veya grafiti düşer. Haftalık eşya düşürme yenilenmesi de çarşamba 03:00 civarı oluyor. Maç kazanmayla bir bağlantısı yok.

Bir sonraki kasa + skin veya grafiti hakkını en erken gelecek çarşamba gününde alabilirsin.

Son düzenleme:
Haftada bir kere seviye atladığında kasa + skin veya grafiti düşer. Haftalık eşya düşürme yenilenmesi de çarşamba 03:00 civarı oluyor. Maç kazanmayla bir bağlantısı yok.

Bir sonraki kasa + skin veya grafiti hakkını en erken gelecek çarşamba gününde alabilirsin.
Bir de şey soracağım. Normalde dün 6 7 tane yoldaş maçı oynadım 3 galibiyet gerisi de mağlubiyetti. Bugün 3 adet rekabetçi maçı girdik. 1 ini kaybettim ardından 2 sini kazandım ve ana menüde geçici bekleme süresi 21 saat yazıyor. Bu ne ile âlakalı?

Bir de şey soracağım. Normalde dün 6-7 tane yoldaş maçı oynadım, 3 galibiyet gerisi de mağlubiyetti. Bugün 3 adet rekabetçi maçı girdik. 1'ini kaybettim ardından ikisini kazandım ve ana menüde geçici bekleme süresi 21 saat yazıyor. Bu ne ile âlakalı?

Onun için burayı okuyun:

Yeni oyuncular 24 saat boyunca sadece iki rekabetçi maçı kazanabilir

Yeni oyuncular 24 saat içinde sadece 2 rekabetçi maç kazanabilir. 2 maçı kazanan oyunculara bekleme süresi verilir ve bu normaldir. Bu bekleme süresinin amacı, yeni hesapların dereceli ve dereceli olmayan eşleştirme üzerindeki olası etkilerini kısıtlamaktır.

10 rekabetçi maçı kazanan yeni oyuncunun bekleme süresi kaldırılır ve herhangi bir sınır olmadan 24 saat içinde istediği kadar maç kazanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı