Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #11 Arkadaşım 500 TL'lik M4A4 skini çıkardı. Ben de işte 30 kuruşluk Tec-9 skini çıkardım. Şans işi.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 6 Nisan 2021 #12 Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #13 Stywaver dedi: CS:GO'da kasa açsam bir şey çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dün son paramla tehlikeli bölge kasası açtım ve AWP Neo noir az aşınmış çıkarttım. Aslında ümidim bitmişti. Bende inanamadım.
Stywaver dedi: CS:GO'da kasa açsam bir şey çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dün son paramla tehlikeli bölge kasası açtım ve AWP Neo noir az aşınmış çıkarttım. Aslında ümidim bitmişti. Bende inanamadım.