xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #111 Sadece bir oyun neden bu kadar taktın ki?
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 25 Aralık 2020 #112 Haram değil tabiki niye haram olsun. Sonuçta o itemi düşürmek için oyunu bayağı oynamanız gerekiyor.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #113 @xMacrozN ben Call Of Duty, AC, Tomb Raider ve TLOU oynarken günah mı işliyorum yani? Güzel...
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #114 BenGürkan dedi: Kim dedi haram olduğunu diyanet mi? Genişletmek için tıkla... Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin.
BenGürkan dedi: Kim dedi haram olduğunu diyanet mi? Genişletmek için tıkla... Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin.
X xMacrozN Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #115 riseofthefallensigma dedi: Arkadaş kuralları kafasından atıyor, islamda böyle kurallar yok. Genişletmek için tıkla... araştır kardeşim
riseofthefallensigma dedi: Arkadaş kuralları kafasından atıyor, islamda böyle kurallar yok. Genişletmek için tıkla... araştır kardeşim
BenGürkan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 1 Yer Astroworld 25 Aralık 2020 #116 Xallt dedi: Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla...
Xallt dedi: Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla...
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 25 Aralık 2020 #117 Xallt dedi: Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, ben de göç başlatıyorum bu kutsal sorunun cevabını bulmak için...
Xallt dedi: Hz. İbrahim Allah'ı kendisi akıl yoluyla buldu hemde yaşadığı yerdeki herkes putperestken öyleyse sen de bunu bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah, ben de göç başlatıyorum bu kutsal sorunun cevabını bulmak için...
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #118 Geçende arkadaşım da aynısını demişti. Kasadan çıkan 300 TL'lik itemi silmişti bu yüzden. Acayip tilt oluyorum böylelere.
Geçende arkadaşım da aynısını demişti. Kasadan çıkan 300 TL'lik itemi silmişti bu yüzden. Acayip tilt oluyorum böylelere.
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #119 xMacrozN dedi: Araştır kardeşim Genişletmek için tıkla... Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Ama İslam'ı yanlış biliyor ve anlatıyorsun.
xMacrozN dedi: Araştır kardeşim Genişletmek için tıkla... Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Ama İslam'ı yanlış biliyor ve anlatıyorsun.
X xMacrozN Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #120 riseofthefallensigma dedi: Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Ama İslam'ı yanlış biliyor ve anlatıyorsun. Genişletmek için tıkla... kardeşim böyle kuran-ı kerimde demiyo kan efektini kısın diye örnek anlamda dedim akşam oynarsın oturursun falan demiyor tabikide.
riseofthefallensigma dedi: Seni cahilliğinle baş başa bırakıyorum. Ama İslam'ı yanlış biliyor ve anlatıyorsun. Genişletmek için tıkla... kardeşim böyle kuran-ı kerimde demiyo kan efektini kısın diye örnek anlamda dedim akşam oynarsın oturursun falan demiyor tabikide.